ENGLEZI SE PLAČUĆI VRATILI KUĆI! Smeška se samo Sautgejt (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je prokletstvo stvarno.

ENGLEZI SE PLAČUĆI VRATILI KUĆI! Smeška se samo Sautgejt (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Engleske vratili su se u domovinu nakon poraza u finalu Evropskog prvenstva od selekcije Španije. Umorni od šampionata, tužni zbog poraza, razočarani zbog još jednog neuspeha, Englezi su danas stigli u London.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Nije bilo lako izabranicima selektora Gareta Sautgejta, naročito što je upisan još jedan poraz u finalu EURO. Naravno, igračima se na licu, po izlasku sa aerodroma mogla videti i tuga i razočaranje, a jedini koji je sa osmehom izašao jeste selektor Sautgejt, kome se prema pisanju tamošnjih medija, već odbrojava na klupi Gordog albiona.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Nije lako bilo ni Hariju Kejnu koji je nakon karijere od 14 godina i dalje bez trofeja, a upravo se kapiten i jedini obratio naciji i to putem društvenih mreža.

- Bio je to dug i težak turnir. Tako sam ponosan na momke i stručni štab što smo došli do finala. Na kraju nismo uspeli da postignemo cilj. Moraćmo da živimo sa tim, ali kao što uvek radimo, obrisaćemo prašinu i bićemo spremni da ponovo obučemo dres Engleske. Hvala svim navijačima koji su verovali u nas i podržavali do samog kraja - napisao je Kejn.

 

 


Fudbalski navijači širom sveta su s nestrpljenjem iščekivali ishod ovog finala, a sam turnir je doneo mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. Ipak, Engleska nije uspela da ostvari svoj san o osvajanju prvenstva, ostavljajući kapitena Kejna i ostale igrače bez trofeja nakon dugog niza godina.

Dok su fudbaleri iskazivali tugu i razočaranje, selektor Sautgejt je, prema pisanju medija, već na meti kritika i spekulacija o njegovoj budućnosti na klupi engleske reprezentacije. Ovo je svakako tema o kojoj će se još dugo raspravljati, s obzirom na značaj ovog turnira i očekivanja koja su bila postavljena pred Englesku.

Uprkos porazu, fudbaleri Engleske su pokazali veliku borbenost i odlučnost tokom turnira, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svojih navijača. Svi zajedno će se sada suočiti sa novim izazovima i pripremiti se za nove izazove koji ih očekuju u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading