OVO JE ZA ENGLEZE BILA JEDINSTVENA ŠANSA DA OSVOJE EVRO: Evo šta je pošlo po zlu!

Autor:

Sport

15.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci ipak bili jači.

OVO JE ZA ENGLEZE BILA JEDINSTVENA ŠANSA DA OSVOJE EVRO: Evo šta je pošlo po zlu!

Foto: Tanjug/AP

Engleska je propustila priliku da iznenadi Španiju visokim pritiskom, agresijom i neugodnošću od samog starta finala Evropskog prvenstva. Umesto toga, "gordi albion" je izabrao pragmatičan pristup umesto napadačkog, što je dovelo do propuštene prilike za osvajanje titule. Iako su engleski igrači sposobni za visok tempo igre, nismo videli dovoljno ofanzivne igre od njih.

Navijači su preplavili olimpijski stadion i atmosfera je bila fantastična nakon izjednačujućeg gola, ali energija je opala, a Engleska nije uspela da stvori prilike sve do samog kraja meča. Propuštena prilika da dominiraju nad Španijom i nametnu svoju igru. Kejn nije bio 100% spreman, ali čak i sa smanjenom spremnošću, trebao je da igra. Njegova podrška u napadu je bila nedovoljna, a mogućnost da igra sa još jednim napadačem bi mogla da promeni dinamiku igre.

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Engleske

Belingem i Kejn su sposobni da prevaziđu umor i teške noge, ali je važno da zadrže oštrinu uma, čak i kada su fizički umorni. Liderstvo ovih igrača je od suštinskog značaja, čak i kada nisu na 100% spremnosti. Geret Sautgejt e je postigao značajan napredak sa engleskim timom, vodeći ih u kasnije faze turnira. Iako je propuštena prilika za osvajanje titule, Sautgejt je predstavljao Englesku na fantastičan način i zaslužuje priznanje za svoj rad. Ukupno gledano, ovo je bila teška lekcija za Englesku, ali i prilika za učenje i rast. Iako je pehar izmakao, ostaje nadanje da će se Engleska vratiti jača i spremnija za buduće izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading