LAKO ĆEMO POBEDITI AMERIKANCE: Australija prišla preblizu (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U meču protiv Australije se nisu baš najbolje pokazali.

LAKO ĆEMO POBEDITI AMERIKANCE: Australija prišla preblizu (FOTO+VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši SAD su pokazali svoju dominaciju u prvom poluvremenu meča protiv Australije, ostvarujući čak 22 poena prednosti. Međutim, Australija nije odustajala, a sjajna igra Egzuma doprinela je povratku "Kengura" u drugom poluvremenu. Serija od 10 uzastopnih poena Australije smanjila je razliku na samo -6 pet minuta pre kraja meča.

 

 


Kada je Australija prišla na samo četiri poena zaostatka tri sekunde pre kraja, činilo se da bi mogli da naprave preokret. Međutim, sjajna igra Halibartona, koji je sa dve trojke vratio dvocifrenu prednost, odlučila je ishod meča u korist SAD.

 

 

Amerika je iz tog duela izašla kao pobednik, rezultatom 98:92.

Entoni Dejvis se istakao kao najefikasniji igrač pobedničkog tima sa 17 poena, dok je Buker dodao 16 poena. U redovima Australije, bivši igrač Partizana Džok Lendejl prednjačio je sa 20 poena, 7 skokova i 6 asistencija, dok je Džoš Gidi dodao 17 poena.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Srbija se priprema za naredne duele sa ovim rivalima. U utorak će se sastati sa Australijom, dok će dan kasnije odmeriti snage sa Amerikancima. Očekuje se veliko uzbuđenje i žestoka borba na terenu.

Ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem očekuju uzbudljiv turnir koji će se odigrati u Emiratima kao priprema za Olimpijske igre u Parizu. 

U grupnoj fazi na Olimpijskim igrama Srbija će igrati sa SAD, Južnim Sudanom i Portorikom, a ostaje još samo da se vidi hoće li Nikola Jović i Dejan Davidovac stići da se spreme za put u Pariz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading