DOBAR RAD SE UVEK ISPLATI: Žarko Lazetić osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri!

Autor:

Sport

15.07.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazetić uspešno započeo mandat u Makabiju.

DOBAR RAD SE UVEK ISPLATI: Žarko Lazetić osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri!

Foto: Starsport

Srpski trener Žarko Lazetić ostvario je zapažen uspeh već na početku svoje karijere na klupi izraelskog velikana Makabi iz Tel Aviva. Naime, Lazetić je već u svom prvom zvaničnom meču na klupi Makabija uspeo da osvoji Superkup Izraela, pobedivši ekipu Makabi Petah Tikva rezultatom 2:0.

Makabi je u finalu Superkupa demonstrirao svoju dominaciju i zasluženo stigao do rutinske pobede. Ekipa je kontrolisala tok meča, a iskusni Eran Zahavi, uprkos svojih 37 godina, pokazao je da i dalje poseduje ogromnu klasu postigavši gol u 14. minutu nakon duplog pasa. Konačan rezultat postavio je rezervista Matan Hozez u 94. minutu, čime je Makabi overio pobedu i osvojio trofej.

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Ovaj trijumf predstavlja prvi trenerski trofej u karijeri Žarka Lazetića, čime je započeo svoju avanturu na klupi Makabija na najbolji mogući način. Njegova taktička mudrost i sposobnost vođenja tima već su došli do izražaja, a očekuje se da će Lazetić nastaviti da ostvaruje uspehe sa ekipom u narednom periodu.

Posebno zanimljiv detalj ovog meča predstavlja izvanredna partija iskusnog Eran Zahavija, koji je još jednom potvrdio svoj fudbalski kvalitet postigavši gol na ovom meču. Sa 37 godina, Zahavi i dalje igra na vrhunskom nivou i predstavlja ključnog igrača za ekipu Makabija iz Tel Aviva.

Nakon osvajanja Superkupa Izraela, očekuje se da će ekipa Makabija nastaviti sa dobrim rezultatima pod vođstvom Žarka Lazetića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading