ŽARE I PALE NA IBICI! Evo kako se Radonjić i Gudelj provode (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda nisu najbolji, ali su najlepši.

ŽARE I PALE NA IBICI! Evo kako se Radonjić i Gudelj provode (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Finalnom utakmicom između Španije i Engleske završeno je Evropsko prvenstvo, a ekipa sa Pirinejskog poluostrva trijumfovala je rezultatom 2:1, osvojivši tako prestižni trofej. Ova pobeda definitivno će biti upamćena kao jedan od vrhunaca fudbalske sezone, a navijači širom sveta već su počeli da slave uspeh španske reprezentacije.

Naša reprezentacija, iako nije ostvarila zapažen rezultat na ovom takmičenju, ipak je zauzela svoje mesto u srcima navijača. Sa samo dva osvojena boda, Orlovi su završili takmičenje posle prvog kruga, ali to ih nije obeshrabrilo. Većina igrača odlučila se za egzotična mesta za odmor i pripremu pred narednu sezonu. Nemanja Gudelj, jedan od naših reprezentativaca, odabrao je Ibicu kao svoju destinaciju za odmor, pridruživši se nekadašnjem saigraču iz reprezentacije i fudbaleru Torina, Nemanji Radonjiću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NR7 (@n.radonjic7)

 


Nemanja Radonjić je odlučio da svoj odmor provede na prelepom ostrvu Ibica, a svoje uživanje podelio je sa pratiocima na Instagramu objavivši fotografije koje odišu opuštenošću i zadovoljstvom. Ovaj potez definitivno je izazvao pažnju javnosti, posebno zbog njegovog ranijeg saopštenja da neće igrati za reprezentaciju sve dok je selektor Dragan Stojković.

Iako je Evropsko prvenstvo završeno, fudbalska groznica i dalje pulsira širom sveta, a navijači već nestrpljivo iščekuju naredna takmičenja i izazove koje će ona doneti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading