MBAPE RAZOČARAN, ALI POTPUNO ISKREN: "Ja nisam bio dobar"

Autor:

Sport

10.07.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U fudbalu si ili dobar ili nisi.

MBAPE RAZOČARAN, ALI POTPUNO ISKREN: "Ja nisam bio dobar"

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Španije ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u finale Evropskog prvenstva, nakon što je u uzbudljivom polufinalnom susretu savladala Francusku rezultatom 2:1. Kapiten francuske reprezentacije, Kilijan Mbape, dao je izjavu nakon meča, priznajući da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra da ostvari pobedu. "Jednostavno nismo uradili dovoljno da uđemo u finale, nismo bili bolji od Španije i zasluženo smo izgubili. U fudbalu si dobar ili nisi. Ja nisam bio dobar. Želeo sam da budem šampion Evrope i da odigram dobro, a nisam ispunio ni jedno ni drugo. Moj nastup na EP je bio propast," izjavio je Mbape.

Kilijan Mbape će naredne nedelje biti predstavljen kao novi igrač Real Madrida, čime će započeti "novi život" u španskom klubu. "Sada idem da se odmorim i spremim za novu sezonu. Dobro ću da se odmorim, to mi je potrebno kako bih se spremio za početak 'novog života'. Očekuje me dosta toga," izjavio je Mbape, nagoveštavajući nove izazove koji ga očekuju u dresu Real Madrida.

Na pitanje da li smatra da je reprezentaciji Francuske potrebne promene, Mbape je istakao da je to pitanje za selektora. "Nisam ja selektor, to je pitanje za njega. Ne mogu ja da pričam šta je sve potrebno promeniti. Moje je da budem najbolja verzija sebe za saigrače. To je pitanje za selektora," zaključio je Mbape.

Uzbuđenje oko finala Evropskog prvenstva dodatno raste sa saznanjem da će Španija imati priliku da se bori za prestižni trofej, dok fudbalski svet iščekuje Mbapeovu budućnost u Real Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading