ŠOKANTNO PRIZNANJE ALKARAZA! Karlitos PRIZNAO ko je najbolji na svetu!

Autor:

Sport

16.07.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarao je svoje pristalice.

ŠOKANTNO PRIZNANJE ALKARAZA! Karlitos PRIZNAO ko je najbolji na svetu!

Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz izazvao je pažnju javnosti svojom skromnošću prilikom nedavnog intervjua za jedan španski portal.

Iako ga je novinar nazvao najboljim teniserom sveta u tekućoj godini, momak iz Mursije nije bio saglasan s tom konstatacijom. Umesto toga, istakao je da je za njega lično najbolji igrač Janik Siner, ističući njegove impresivne rezultate na turnirima.

- Za mene lično je Siner najkonstantniji, ima Grend slem, nekoliko Masters titula, došao je na Vimbldon tako što je igrao najmanje u polufinalu na svakom turniru na kom je učestvovao. Igra konstantno dobro. Ja sam imao uspeha ove godine, nadam se da će da se nastavi tako. Hajde da sačekamo kraj godine, pa da vidimo ko je na vrhu - rekao je Alkaraz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Četvorostruki Grend slem šampion nije štedeo pohvale na račun prvog tenisera ATP liste, ističući njegov uspeh na Australijan openu i osvajanje titula na nekoliko jakih turnira, kao što je Masters u Majamiju, Roterdam i Hale.

Sinerova pozicija na vrhu ATP liste dodatno potvrđuje njegovu dominaciju ove sezone, te Alkaraz sa poštovanjem u prvi plan stavlja njegove uspehe.

Podsetimo, "Karlitos" je odbranio titulu na Vimbldonu, savladavši u finalu najboljeg u istoriji Novaka Đokovića sa maksimalnih 3:0 (po setovima 6:2, 6:2, 6:2), ali je Italijan uprkos ranoj eliminaciji zadržao lidersku poziciju na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading