ŠOKANTNE SCENE U NEMAČKOJ! Evakuisana Fan zona, organizatori izdali SAOPŠTENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo pred polufinalni meč Španije i Francuske.

ŠOKANTNE SCENE U NEMAČKOJ! Evakuisana Fan zona, organizatori izdali SAOPŠTENJE! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fan zona u Minhenu ostala je prazna neposredno pre početka utakmice polufinala Evropskog prvenstva između Španije i Francuske.

Razlog za ovakvu situaciju bio je najavljeni dolazak oluje, zbog čega su organizatori bili primorani da preduzmu određene mere opreza. Saopštenje organizatora jasno je uputilo posetioce da napuste područje i prate uputstva policije.

- Ovo je saopštenje organizatora događaja. Objavljena je uzbuna za oluju. Ovaj događaj je otkazan. Molim vas napustite područje mirno. Izađite na najbliži izlaz i pratite uputstva policije - navodi se u saopštenju.

Ovo neočekivano okolnost moglo bi da ima značajan uticaj na tok takmičenja, ali za sada, polufinalni meč se i dalje igra. Ipak, postavlja se pitanje kako će se dalje odvijati situacija i da li će oluja imati bilo kakav uticaj na samu utakmicu.

Uprkos "pražnjenja" u fan zoni, polufinale Evropskog prvenstva između Španije i Francuske obećava da će biti pravi spektakl. "Trikolori" su poveli golom Kolo Muanija, dok su preokret i vođstvo "Crvenoj furiji" doneli Lamin Jamal i Žil Kunde autogolom, posle centaršuta Danija Olma. Pobednik ovog duela izaći će na megdan Engleskoj ili Holandiji.


Očekuje se da će ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem pratiti ovaj susret, s obzirom na značaj ove faze takmičenja. Sve oči usmerene su ka igračima ovih timova i sigurno je da će navijači biti spremni za uzbuđenja koja donosi ovako važan meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading