ISTORIJA U MINHENU! Ovo je NAJMLAĐI strelac u ISTORIJI EP! Da li smo dobili NAJLEPŠI gol šampionata? (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorija kakva se retko viđa.

ISTORIJA U MINHENU! Ovo je NAJMLAĐI strelac u ISTORIJI EP! Da li smo dobili NAJLEPŠI gol šampionata? (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal

Uzbudljiva polufinalna utakmica između reprezentacija Španije i Francuske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj donela je nezaboravan trenutak u 21. minutu.

Mladi fudbaler Barselone, Lamin Jamal, koji ima svega 16 godina i 362 dana, izveo je majstorski potez "promešavši" odbranu Francuske i zatim sa 25 metara udaljenosti poslao neodbranjiv udarac u gornji levi ugao gola, donevši izjednačenje "Crvenoj furiji".

Iako je golman Menjon uspeo da dotakne loptu, Jamalov udarac je bio previše precizan i snažan, ostavljajući publiku u čudu. Ovaj gol se već sada smatra jednim od najlepših na celom prvenstvu, a Jamal je pokazao zrelost i umeće daleko iznad svojih godina.

Nakon spektakularnog gola mladog Jamala, reprezentacija Španije preuzela je vođstvo nad Francuskom rezultatom 2:1. Ova utakmica obećava da će biti prepuna uzbuđenja i preokreta, a publika širom Evrope i sveta je zasigurno uživa u majstorijama koje ovi timovi prikazuju na terenu.

Pošto je Jamal postigao fantastičan gol, reakcije su bukvalno eksplodirale na društvenim mrežama i među navijačima širom sveta. Mnogi su istakli da je ovaj pogodak dokaz da fudbal i dalje može da iznenadi i oduševi, te da talenat poput Lamina treba da bude istinski cenjen i podržan u daljoj karijeri.

Nema sumnje da će as Barselone na najlepši način proslaviti 17. rođendan 13. jula, dan pred veliko finale Evropskog prvenstva, a najveća želja u slučaju da Španija prođe, biće mu da kao tinejdžer uradi ono što mnogi klinci u njegovim godinama još sanjaju i podigne pehar na najvećoj kontinentalnoj smotri.

Pobednik ovog meča igraće u finalu protiv boljeg iz duela Holandija - Engleska, a taj meč je na programu u sredu od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading