ORGANIZATORI EP PONOVO ZATAJILI! Obezbeđenje se USPAVALO! Navijač UPAO na teren i potrčao ka Mbapeu! OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio tokom polufinalnog meča Španije i Francuske.

ORGANIZATORI EP PONOVO ZATAJILI! Obezbeđenje se USPAVALO! Navijač UPAO na teren i potrčao ka Mbapeu! OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Meč polufinala Evropskog prvenstva između Francuske i Španije privukao je pažnju gledalaca, ne samo zbog fudbalskih akcija i golova, već i zbog neplaniranog prekida u 58. minutu.

Naime, navijač je uspeo da utrči na teren sa namerom da napravi selfi sa Kilijanom Mbapeom, izazivajući iznenađenje i smešak kod nekih igrača, ali i brzu reakciju redarske službe.

Dok su neki igrači bili iznenađeni i nasmejani zbog neočekivanog poteza navijača, redarska služba je momentalno reagovala i sprečila dalje neželjene situacije. Ovaj incident nije bio samo prekid u igri, već je izazvao burnu reakciju i diskusiju među navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta.

Ovaj incident je podsetio sve na važnost bezbednosti na sportskim događajima, posebno na velikim takmičenjima poput Evropskog prvenstva. Redarska služba je brzo i efikasno reagovala, čime je sprečila da situacija eskalira i ometa tok meča.

Nakon utakmice , incident je bio jedna od glavnih tema razgovora među navijačima i ljubiteljima fudbala. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o sigurnosti na stadionima i istakli značaj preventivnih mera kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

Španija će u finalu igrati protiv pobednika duela Holandija - Engleska, a taj susret je na programu u sredu od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading