RUDARSKE RUKE PODIGLE SU OVU ZEMLJU! Vučić čestitao Dan rudara: Srbija je ponosna na vas!

Autor:

Vesti

06.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vaša istrajnost, hrabrost, integritet i patriotizam osobine su koje nas sve inspirišu."

RUDARSKE RUKE PODIGLE SU OVU ZEMLJU! Vučić čestitao Dan rudara: Srbija je ponosna na vas!

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ, Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku svim zaposlenima u rudarskoj industriji povodom Dan rudara, zahvalio im na nepokolebljivoj posvećenosti i trudu i poručio da je Srbija ponosna na njih. 

On je na Instagram profilu "Buducnostsrbijeav" poručio da ta profesija retko dobija priznanje koje zaista zaslužuje jer neumorno rade, često u izazovnim i zahtevnim uslovima, da bi svojoj zemlji obezbedili resurse koji su od vitalnog značaja za našu privredu i industriju.

Vaša istrajnost, hrabrost, integritet i patriotizam, osobine su koje nas sve inspirišu. Rudarske ruke podigle su ovu zemlju, one su čvrst oslonac i budućnost naše ekonomije u vremenima koja dolaze jer upravo vaš rad doprinosi boljem životu celog našeg društva. Svakoga dana obezbeđujete ključne resurse za bezbroj aspekata savremenog života, od izgradnje naših puteva i domova do fabrika i industrijskih pogona - poručio je Vučić.

 

 

On je istakao da bez zaposlenih u rudarskoj industriji, kao jednog od stubova napretka zemlje, Srbija ne bi mogla velikim i brzim koracima ovako nezaustavljivo da napreduje, zbog čega će država obratiti posebnu pažnju na status rudara da bi na najbolji način podržala sve koji ljubav prema otadžbini pokazuju na najčasniji i najteži način.

Danas slavimo vaš dan - ne samo zbog posla koji radite, već i zbog duha koji oličavate. Hvala vam na poštenom radu i samopožrtvovanju jer biti rudar nije samo simbol teškog i odgovornog posla koji obavljate, već i vitalni deo našeg svakodnevnog života i sveta koji nas okružuje. Srećan vam Dan rudara! Srbija je ponosna na vas - naglasio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading