SVI DETALJI DRAME U CRNOJ GORI: Breskvica se hitno oglasila nakon HAOSA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici nestale stvari pred nastup, izdala zvanično saopštenje!

SVI DETALJI DRAME U CRNOJ GORI: Breskvica se hitno oglasila nakon HAOSA! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Breskvica

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breksvica sinoć se oglasila pred nastup u Crnoj Gori i najavila žurku u Igalu u jednoj popularnoj diskoteci. Međutim, nakon sletanja pevačica je doživela pravu dramu jer su joj nestale stvari.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica najavila nastup u Igalu

Ona se još jednom obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te najavila šta će se dogoditi na nastupu.

- S obzirom da nemam svoje stvari i da smo jedva stigli u Igalo, večeras me gledate bez šminke i svega što treba za nastup. Ali bitno je da napravim dobru žurku - napisala je ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica preživela dramu u Crnoj Gori, ali je to nije sprečilo da uživa s publikom

Pevačica je nedavno pevala pred hiljadama ljudi na Vrnjačkom karnevalu, gde je publika s njom uglas pevala hitove i đuskala do kasno u noć. Ovo joj je drugi put da nastupa na Vrnjačkom karnevalu, a ove godine je oborila sve rekorde.

Inače, pevačica već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim osam godina starijim dečkom, policajcem Nikolom Stanisavljevićem, a nedavno je obavestila fanove da se seli i pokazala fotke svojg "raja".

- Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se uveliko selim! Naš raj! Zahvalna - napisala je ona u opisu Instagram priče, a bajkoviti prizor je oduševio mnoge.

Iako ssvog partnera ne eksponira toliko u javnosti, nedavno je priznala da je spremna da se uda za njega i sa njim zasnuje porodicu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading