JEDNOGODIŠNJA MARIJA SE UMALO UDAVILA: Poznati pevač spasao ćerkicu od TRAGEDIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uselio se u novu kuću, pa doživeo šok!

JEDNOGODIŠNJA MARIJA SE UMALO UDAVILA: Poznati pevač spasao ćerkicu od TRAGEDIJE! (VIDEO)

Foto: : Leco Viana / imago stock&people / Profimedia

Brazilski pevač kantri muzike Ze Felipe nedavno se našao u centru pažnje nakon što je spasao svoju jednogodišnju ćerku, Mariju Flor, od davljenja. Incident se desio samo tri dana nakon što je porodica uselila u svoj raskošni dom.

Uznemirujući trenutak zabeležen je na video snimku koji je Ze Felipe podelio na svojoj Instagram storiji. Pevač je objasnio da je njegova ćerka bila u bazenu sa svojom trogodišnjom sestrom kada se okliznula i počela da se davi. Brzom i hrabrom reakcijom, Ze Felipe je skočio u bazen i izvukao svoju ćerkicu, ističući važnost opreza u sličnim situacijama.

- Marija Flor je gurala te stvari tamo“, rekao je pevač dok je pokazao prema plovku u bazenu. Napravila je jedan potez i počela je da se davi. Uskočio sam u patikama, sa telefonom i svime. To je ludo! Morate biti oprezni - poručio je muzičar.

@zefelipecantor Essa casa é sua casa, nós deixamos ela pra você, Jesus 🙌🏻 Depois de 3 anos, nossa casa ficou pronta!!! Mais um sonho realizado! Vai ser aqui que vamos criar nossos filhos e se Deus nos permitir, viver pro resto de nossas vidas!!! Aqui é nosso lar, do jeito que sempre sonhamos… Somos gratos a Deus por nos abençoar tanto, com uma casa linda, uma família linda, um trabalho que amamos, por termos saúde, enfim, são muitas bençãos e nós só temos que agradecer mesmo!!! GRATIDÃO! Toda honra e glória a Deus 🙌🏻 2024 É NOSSO 💖💜💙 @Virginia ♬ A Casa É Sua - Redenção

Useljenje u novu kuću sa blagoslovom sveštenika

Osim dramatičnog spasavanja, Ze Felipe je nedavno sa svojom devojkom Virdžinijom Fonsekom započeo novu životnu etapu useljenjem u njihovu novu kuću. Pre nego što su kročili u svoj novi dom, porodica je održala posebnu ceremoniju na kojoj je lokalni sveštenik blagoslovio njihovu rezidenciju.

Ovaj događaj označio je važan korak za mladu porodicu, a Ze Felipe nije propustio priliku da se našali nakon dramatičnog događaja u vezi sa njegovom ćerkom, ističući da će ubuduće biti pažljiviji i dodati malo vode u bazen kako bi izbegli slične situacije.

Ze Felipe je pokazao hrabrost i brzu reakciju u teškom trenutku, naglašavajući važnost pažnje i opreza kada su deca u pitanju. Ovaj događaj je još jednom podsetio javnost koliko je važno biti budan i spreman da se brzo reaguje u situacijama koje mogu biti opasne po decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading