NA DVA-TRI KLIKA DO NEPROCENJIVE BEZBRIŽNOSTI - Dunav putno zdravstveno osiguranje

Autor: Promo

Biznis

02.08.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreli letnji dani mame da se krene u potragu za opuštanjem i osveženjem podsećajući da je pravo vreme da se spakuju koferi i pođe ka željenim odredištima

NA DVA-TRI KLIKA DO NEPROCENJIVE BEZBRIŽNOSTI - Dunav putno zdravstveno osiguranje

Foto: Shutterstock

Dok neki svoj idealan odmor zamišljaju kao relaksaciju na mirnoj, senovitoj morskoj, rečnoj ili jezerskoj obali uz uživanje u lokalnim kulinarskim specijalitetima, drugima je primamljivije da se prepuste adrenalinskim avanturama. Pripremajući se za put, neizostavno imajte u vidu i one neželjene situacije, koje se možda neće ni dogoditi, ali koje, ako se ipak dese, treba spremno dočekati.

Putno zdravstveno osiguranje pruža vam sigurnost da ćete biti zaštićeni ukoliko dođe do nepredviđenih medicinskih troškova, bilo da se radi o povredi ili o zdravstvenom problemu, koji mogu nastati tokom putovanja ili boravka u inostranstvu. Polisa putnog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ obezbeđuje osiguranicima pokriće troškova iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, ambulantnog i bolničkog lečenja, nabavke neophodnih lekova, kao i troškove prevoza do najbliže zdravstvene ustanove ‒ ističe Aleksa Aksentijević, zamenik direktora Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja Kompanije „Dunav osiguranje“.

Republika

Foto: Pakt studio

Aleksa Aksentijević

Putovanja se mogu svrstati u najdragocenije čari života. Otvaraju nam vrata ka drugim kulturama, neponovljivim doživljajima i neuobičajenim ukusima. Zato nemojte smatrati da nepotrebno gubite vreme ukoliko se brižljivo posvetite istraživanju svih potencijala odabranog odredišta, dok će vam za polisu putnog zdravstvenog osiguranja biti potrebno svega nekoliko trenutaka.

‒ Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućila je onlajn kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja, čime štedite i vreme i novac. Proces onlajn kupovine te polise veoma je brz i jednostavan. Gde god da se nalazite ‒ kod kuće za računarom, na ulici ili u automobilu, unosom podataka iz putnih isprava, kao i podataka o destinaciji i periodu trajanja putovanja, u svega dva-tri klika možete zaključiti polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Dodatna pogodnost onlajn kupovine te tako dragocene polise jeste i popust od 10 odsto koji ostvarujete na visinu premije ‒ napominje Aksentijević.

Republika

Foto: Pakt studio

Poslovnica Kompanije u Beogradu

On ukazuje na to da je i aktivacija polise putnog zdravstvenog osiguranja u slučaju povreda ili drugih nepredviđenih zdravstvenih problema takođe veoma jednostavna.

‒ U takvim situacijama, pozivanjem kontakt centra dobićete sve potrebne informacije i zakazati neophodan lekarski pregled u najbližoj zdravstvenoj ustanovi. Ukoliko u kritičnoj situaciji niste u mogućnosti da pozovete kontakt centar, potrebno je da sve lekarske nalaze i račune sačuvate kako biste po povratku u zemlju ostvarili pravo na refundaciju troškova, ukoliko su usluge koje su vam pružene pokrivene vašom polisom putnog zdravstvenog osiguranja.

Sve dodatne informacije o polisama putnog zdravstvenog osiguranja možete dobiti pozivanjem Кontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj telefona 0800 386 286 ili na veb sajtu www.dunav.com.

Pristupačna cena polise

Cena polise putnog zdravstvenog osiguranja veoma je pristupačna. Primera radi, za sedmodnevni boravak u Grčkoj, cena individualnog putnog zdravstvenog osiguranja iznosi nešto manje od 1.400 dinara. Ako se polisa kupi onlajn, cena se umanjuje za 10 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading