NAKON DEBAKLA OD DINAMA PARTIZAN PRATI DVA ŽREBA: Evo šta čeka crno-bele!

Autor:

Sport

02.08.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju težak zadatak protiv Lugana.

NAKON DEBAKLA OD DINAMA PARTIZAN PRATI DVA ŽREBA: Evo šta čeka crno-bele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su doživeli težak poraz od Dinamo Kijeva u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon ovog neuspeha, crno-bele očekuju dve ključne utakmice protiv Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U ponedeljak, u Nionu, biće održana dva žreba koji će odrediti dalji tok takmičenja.

Partizan se sada okreće izazovu protiv Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Tim će se truditi da ostvari pozitivan rezultat i plasira se u narednu fazu takmičenja. Ukoliko uspeju da eliminišu vicešampiona Švajcarske, "parni valjak" će se suočiti sa poraženim iz duela FCSB - Sparta Prag ili Jagelonija - Bode Glimt.

Foto: FK Partizan

Ekspedicija Partizana

U slučaju prolaska kroz treće kolo kvalifikacija, Partizanu će u plej-ofu Lige Evrope biti potencijalni protivnici FCSB, Sparta Prag, Jagelonija ili Bode Glimt. Sa svakim od ovih timova, crno-beli će se suočiti sa izazovom, ali će dati sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su svesni izazova koji ih očekuju i spremni su da pruže svoj maksimum na terenu. S obzirom na moguće protivnike, strategija ekipe biće pažljivo osmišljena kako bi se postigao što bolji rezultat.

Ukoliko pak doživi još jedan neuspeh u evropskim kvalifikacijama, Parni valjak preseliće se još jedan stepenik niže, u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencije. U tom slučaju za rivala će imati gubitnika iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, konkretno iz sudara: Trabzon – Rapid Beč ili Serkl Briž – Molde.

Partizanov cilj je jasan - plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Uz podršku navijača i posvećenost igrača, crno-beli će se boriti za ostvarenje ovog cilja i dati sve od sebe da ostvare uspeh na evropskoj sceni. Sledi nam uzbudljiv period u kojem ćemo videti kako će se Partizan nositi sa novim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading