SMETA IM NOVAKOV USPEH: Podla španska javnost BRUTALNO isprozivala Đokovića!

Autor:

Sport

02.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarili po Noletu kao nikada do sada!

SMETA IM NOVAKOV USPEH: Podla španska javnost BRUTALNO isprozivala Đokovića!

Foto: Profimedia

Nakon pobede Novaka Đokovića nad Stefanosom Cicipasom u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu, španski teniski portal "Klej" objavio je tekst koji je izazvao veliku pažnju javnosti. U tekstu se navodi da je Novak napustio svog partnera i odustao od borbe za medalju za Srbiju, što je izazvalo oštre reakcije.

- Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak Đoković nikada nije jasno objasnio: Zašto je na dan kada je mogao da osvoji medalju za svoju zemlju odlučio da odustane i otišao kući? - započeli su i dodali:

- Đoković i dalje pobeđuje, i dalje je nasmejan i još uvek svira violinu za svoju ćerku Taru, iako ga to sve više košta, gura do krajnjih granica. On je to učinio još jednom u četvrtak pobedivši Grka Stefanosa Cicipasa - navode španski mediji.

Portal je posebno istakao da je Novak imao priliku da osvoji bronzu u mešovitom dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović, ali da je odlučio da odustane od meča. Ova odluka je izazvala kontroverze, s obzirom na to da je partnerka imala priliku da osvoji olimpijsku medalju, ali je saznala nekoliko minuta pred meč da je ostala bez partnera.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Đoković je imao u rukama bronzanu medalju, ali nije želeo da igra meč za bronzu u mešovitom dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović - pišu Španci i nastavljaju:

- Stojanovićeva je imala priliku da osvoji olimpijsku medalju jednom u životu, a saznala je nekoliko minuta pred meč da je ostala bez partnera. Evenutalna bronza, po svemu sudeći, Đokoviću ništa nije značila, ali to bi bio vrhunac krijere tada 25-godišnje Stojanović - ističu.

- Tog pandemijskog leta Stojanovićeva je patila dvostruko: I pre nego što je saznala da će joj partner oduzeti šansu da se bori za medalju, legija Đokovićevih trolova počela je da je napada. Optužili su je da je odgovorna za iscrpljenost srpske sportske zvezde i neuspeh u osvajanju zlata u singlu - piše "Klej".

Ova kontroverzna situacija izazvala je burne reakcije u javnosti i postala predmet brojnih rasprava, kako među ljubiteljima tenisa, tako i među sportskim analitičarima. S obzirom na to da je Novak Đoković jedan od najvećih svetskih tenisera, svaki njegov potez izaziva veliku pažnju javnosti, a ova situacija sigurno će ostati upamćena kao jedan od najkontroverznijih trenutaka u njegovoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading