PREMINUO MLADI FUDBALER! Nije dočekao ni punoletstvo

Autor:

Sport

01.08.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u svetu fudbala.

PREMINUO MLADI FUDBALER! Nije dočekao ni punoletstvo

Foto: Pixabay

Sveća

U utorak 30. jula, nesrećni događaj potresao je Nemačku, kada je u nesreći tokom plivanja na jezeru u Duizgburgu, život izgubio mladi fudbaler Dortune iz Dizeldorfa Njutn Opoku-Mensah. Mladić iz Gane imao je samo 16 godina i bio je član U17 tima Fortune. Iako su se preduzimale hitne akcije spasavanja, nažalost, Opoku-Mensah je preminuo od posledica nesreće nakon što je prebačen u bolnicu.

Nakon ovog tragičnog događaja, obustavljeni su trening i utakmice za sve omladinske selekcije, od U9 do U19, a klub je izdao saopštenje u kome izražava saučešće porodici mladog fudbalera, celom U17 timu i osoblju omladinskog razvojnog centra. Klaus Alofs, član odbora za sport i komunikacije u Fortuni, izjavio je da je vest o smrti mladog fudbalera izazvala dubok šok u klubu, te da je Njutn bio mladić koji je živeo svoj san, ali je prerano preminuo.

Porodica Fortune iz Dizeldorfa iznela je saučešće Njutnovim rođacima, porodici i saigračima, dok se porodica mladog fudbalera još uvek nije oglasila povodom ovog tragičnog događaja.

Ova nesreća je potresla sportsku javnost, a Njutn Opoku-Mensah će biti upamćen kao mladi fudbaler koji je prerano izgubio život dok je sledio svoje snove.

Tuga je obuzela čitav svet fudbala. Jedna jako mlada fudbalska nada, da na tako tragičan način napusti ovaj svet. Porodica i saigraći zavijeni u crno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading