LUKAS JE ŠAŠIĆU TADA OTEO ŽENU, A DANAS JE OBOJICA PECKAJU! Evo šta pevač priča za bivšu posle svega, mnogi nisu verovali da je ovo izgovorio!

Autor:

Zabava

30.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šašićeva izjava je tada napravila haos!

LUKAS JE ŠAŠIĆU TADA OTEO ŽENU, A DANAS JE OBOJICA PECKAJU! Evo šta pevač priča za bivšu posle svega, mnogi nisu verovali da je ovo izgovorio!

Foto: instagram.com/youtube.com

Pevač Željko Šašić bio je prvi suprug Sonje Vuksanović, kog je nakon svega ostavila zbog Ace Lukasa. Od tada Aca i Željko nisu u dobrim odnosima, a on sad često iskoristi priliku da pecne bivšu, pa se pita da li je u međuvremenu postala starleta ili nešto tome slično.

Kako su se u javnosti pre nekoliko godina pojavile informacije da je Sonja svog tadašnjeg supruga Acu Lukasa prevarila s Markom Jarićem, to je inspirisalo Željka da daje neviđene izjave. 

Foto: ST/V. LUKIĆ/

Željko Šašić i Sonja Vuksanović

 

Na pitanje kako komentariše ljubavni trougao Lukas - Sonja - Jarić, Željko je pre nekoliko godina u intervjuu za "Blic" rekao:

- Koga to interesuje sad, šta? Ima li neki anonimus sa kojim je prevarila Lukasa? To saznajte, to će biti interesantnije. Ovo je španska serija, a meni je to baš zabavno - rekao je Šašić, pa nastavio:

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Sonja Vuksanović i Aca Lukas

 

- A što sad mi moramo da znamo da je ona njega prevarila sa Markom Jarićem? Marko je malo "maznuo" starku, a ova starka je skrenula pažnju Lukasu da se uozbilji, a Lukas je opet shvatio da voli ženu svoju i je l' to ta priča? Koga boli uvo u ovom nemoralu, u kojem mi živimo, ko je pošten a ko nije pošten.

Kako je konstatovano da se istorija ponavlja, budući i da je Željko bio prevaren i ostavljen, samo se tada na sve ovo nasmejao:

Ja ne znam da l' će da se razvede od Lukasa i da li će se udati za Jarića. Mislim da Jarić nije u fazonu da se ženi. U stvari, ne znam. Stvarno ne znam šta mu je radila. Ako je uspela da ga zavede, svaka joj čast. Možda je uz mene štošta naučila, vidim da joj te stvari dobro idu. Bio sam dobar učitelj. Šta je Sonja sad? Neka majka, starleta, stilistkinja, zavodnica, ljubavnica. Koja je sad to nova vrsta socijalnih ženskih pojava? Profesionala udavačica? Ne znam koja je ovo nova vrsta žene. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading