ANA IVANOVIĆ ŠOKIRALA FANOVE: Objavom na društvenim mrežema izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.07.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih srpskih teniserki u istoriji belog sporta, ipak ne može bez reketa.

ANA IVANOVIĆ ŠOKIRALA FANOVE: Objavom na društvenim mrežema izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja prva teniserka sveta Ana Ivanović ponovo je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj igra tenis sa suprugom, proslavljenim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Ova objava izazvala je lavinu komentara i nostalgiju kod navijača koji su se na trenutak vratili u slavne dane bivše teniserke.

Ana je uz fotografiju napisala:

- Tenis, bilo ko? - što je dodatno podstaklo raspravu među fanovima.

 

 

Njena ljubav prema tenisu i dalje je očigledna, a ovakve objave samo potvrđuju koliko joj nedostaje teniski teren i atmosfera takmičenja.

Nakon što je objava postala viralna, brojni pratioci su izrazili oduševljenje i radost što su imali priliku da vide Anu i Bastijana zajedno na teniskom terenu. Mnogi su se složili da je ovo prizor koji budi lepe uspomene na Aninu tenisku karijeru.

Ana Ivanović i dalje ostaje jedna od najvećih sportskih ikona našeg vremena, a njeni pratioci se nadaju da će imati priliku da je ponovo vide u akciji na teniskom terenu, možda čak i u nekoj dobrotvornoj teniskoj manifestaciji.

Da podsetimo, tridesetšestogodišnja Ana Ivanović je u profesionalne teniske vode uplovila 2003. godine, a zvanično je teniski reket ostavila decembra 2016. godine. tokom karijere je 2008. godine osvojila Rolan Garos, a iste godine je bila učesnica velikog finala na Australijan openu.

Sa ženskom teniskom reprezentacijom Srbije je 2012. godine bila finalista FED kupa, da bi godinu dana kasnije zabeležila identično ostvarenje u Hopman kupu.

Devetog dana meseca juna 2008. godine stigla je i do prvog mesta na WTA listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading