''ZVEZDA JE UVEK KOKETIRALA SA SLOVENAČKIM IGRAČIMA'': Bivši trener crveno-belih za Republiku prokomentarisao dolazak Elšnika na Marakanu!

Autor: SAVA JOJIĆ

Sport

29.07.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zvezda je dobila jednog vrsnog igrača i velikog profesionalca'' - jasan je nekadašnji trener šampiona Srbije.

''ZVEZDA JE UVEK KOKETIRALA SA SLOVENAČKIM IGRAČIMA'': Bivši trener crveno-belih za Republiku prokomentarisao dolazak Elšnika na Marakanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas ozvaničila transfer sa slovenačkim fudbalerom, Timom Maksom Elšnikom. Ovaj sjajni igrač je skrenuo pažnju na sebe tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a šampion Srbije nije gubio vreme već je odmah krenuo u akciju kako bi ga doveo na Marakanu. 

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović, Elšnik i Mitar Mrkela

Elšnik je u Ljutice Bogdana stigao iz Olimpije Ljubljane, a prošle godine je proglašen za najboljeg fudbalera slovenačkog prvenstva. Nekadašnji trener crveno-belih Slaviša Stoajnović je za Republiku istakao da je Zvezda dobila sjajnog igrača koji ima odlične ofanzivne i defanzivne karakteristike.

- Zvezda je dobila jednog vrsnog igrača, velikog profesionalca i standardnog reprezentativca Slovenije. Pokazao je veliki potencijal na Evropskom prvenstvu, gde smo svi mogli da vidimo o kakvom igraču je reč. Ima odličnih ofanzivnih i defanzivnih karakteristika. Ovaj transfer je dobar za obe strane, nadamo se da će ići u dobrom pravcu, kao što i ostali Slovenački igrači ostavili odličan pečat u Zvezdi - naveo je Stojanović.

Foto: www.profimedia.rs

Slaviša Stojanović

Iskusni strateg je istakao da je Zvezda uvek koketirala sa slovencima.

- Postoji posebna veza između Crvene zvezde i slovenačkih fudbalera. Tu su bili i Nejc Pećnik, Marko Elzner, Dejan Kehlar i Mile Aćimović. Ima dosta veze tu, Zvezda je uvek koketirala sa slovenačkim igračima i što je najvžanije skoro pa nikada nisu promašili - poručio je Slaviša Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading