SVI ŽELE DA VIDE NOVAKA I NADALA! Nezapamćene gužve! ( FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji susret.

SVI ŽELE DA VIDE NOVAKA I NADALA! Nezapamćene gužve! ( FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram.com/teniski.savez.srbije

Danas će se na šljaci u Parizu odigrati verovatno poslednji duel između dva najveća rivala u istoriji tenisa, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

 

Srbin i Španac sastaju se u drugom kolu Olimpijskih igara, a željno iščekivani meč počinje oko 13.30 časova.

Njihovo rivalstvo započelo je na proleće 2006. godine, kada su se sastali u četvrtfinalu Rolan Garosa. Tada je Nadal osvojio prva dva seta, nakon čega je Đoković morao da preda meč zbog povrede.

Na istoj zemljanoj podlozi,baš danas odigraće svoj 60. duel. Ovaj meč ima dodatnu težinu jer bi mogao biti njihov poslednji susret, s obzirom na faze njihovih karijera.

Danas se očekuju nezapamćene gužve pred meč, a navijači iz celog sveta okupili su se u Parizu kako bi prisustvovali ovom istorijskom događaju. Teniski fanovi već satima pre početka meča zauzimaju svoja mesta, željno iščekujući spektakl između dva velikana ovog sporta.

Ako je suditi na osnovu kolapsa u metrou i redovima na ulazu - "biće ludnica!"

 

 

Đoković, iako je nedavno operisao koleno, pokazao je izvanrednu formu, stigavši do finala Vimbldona i dominantno pobedivši u prvom kolu olimpijskog turnira. 

Za Novaka, ovo je prilika da osvoji olimpijsko zlato, jedino koje nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri. Do sada, jedina medalja koju je osvojio na Olimpijskim igrama je bronza, koju je poneo iz Pekinga 2008. godine. Đoković snažno želi da dopuni svoju kolekciju osvajanjem ovog prestižnog odličja.

Meč između Đokovića i Nadala možete pratiti uživo na prvom programu Radio-televizije Srbije, kao i uz live blog Sportala. Ne propustite priliku da gledate verovatno poslednji okršaj dva najveća rivala u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading