"JOKIĆ I LEBRON KOMANDUJU ODBRANOM!" On ima samo reči HVALE za njih, pomogli su mu kad mu je bilo NAJTEŽE!

Autor:

Sport

29.07.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju impresivne sposobnosti.

"JOKIĆ I LEBRON KOMANDUJU ODBRANOM!" On ima samo reči HVALE za njih, pomogli su mu kad mu je bilo NAJTEŽE!

Foto: Profimedia

Iskusni NBA košarkaš, Kentavijus Koldvel-Poup, podelio je svoje utiske o igranju sa dva velika košarkaška imena - Nikolom Jokićem i Lebronom Džejmsom.

Koldvel-Poup, koji je imao čast da deli svlačionicu sa obojicom, ističe koliko su mu njih dvojica značajno pomogli u razvoju igre. Posebno ističe impresivne sposobnosti koje poseduju Jokić i Lebron na terenu.

Foto: Profimedia

Kentavijus Koldvel-Poup

- Kada Jokić i Lebron imaju loptu, oni komanduju i preuzimaju svu pažnju odbrane. Imaju tu sposobnost da povedu loptu napred i predstavljaju opasnost u ofanzivi iz raznih uglova terena - rekao je Koldvel-Poup.

Foto: Profimedia

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Prema njegovim rečima, njih dvojica imaju jedinstvenu moć da preuzmu kontrolu nad loptom i privuku pažnju odbrane, bilo da se radi o vođenju lopte ili napadu iz različitih pozicija na terenu. Njihova nesebičnost i razigravačke sposobnosti su ono što je Koldvel-Poupa učinilo boljim igračem.

On naglašava da je imao privilegiju da deli teren sa Jokićem i Lebronom. Njihov pristup igri i timski duh značajno su unapredili njegovu karijeru. Posebno je naglasio njihovu spremnost da dodaju loptu kada je igrač otvoren za šut, bez obzira na to kojeg je tipa. Ovo je, po njegovim rečima, unapredilo njegovu igru i omogućilo mu da postane bolji igrač.

- Ono što je moju karijeru učinilo velikom igrajući sa njima je što su uvek želeli da ti dodaju loptu kada si otvoren. Ne brine me koji je tip, ako ste otvoreni, pokušaće da vas pronađu. Sve što je trebalo da radim jeste da budem spreman za šut. Pohvale obojici, oni su moju karijeru u kasnijoj fazi učinili boljom - zaključio je on.

 

 

Koldvel-Poup je prešao u ekipu Orlanda gde će pokušati da ostvari nove sportske izazove i da zajedno sa svojim novim saigračima napadne NBA titulu. Spreman je da pruži svoj maksimum u novom okruženju i da nastavi da uči i razvija se kao igrač.

Kentavijus Koldvel-Poup, poznat po svojoj defanzivnoj igri i preciznom šutu za tri poena, bio je ključni igrač u timu Los Anđeles Lejkersa, s kojim je osvojio NBA titulu 2020. godine.

Njegova sposobnost da se prilagodi različitim ulogama na terenu čini ga vrednim dodatkom svakom timu. S obzirom na njegove dosadašnje uspehe i iskustva, Koldvel-Poup će sigurno biti važan faktor u ambicijama Orlanda da se vrati na vrh NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading