JELENA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Objavila DOKAZ da je Žana slagala da joj je dete napadnuto - OVAJ detalj je sve šokirao!

Autor:

Zadruga

29.07.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić Marinković rešila da se obračuna sa Žanom Omnio preko njene ćerke.

JELENA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS! Objavila DOKAZ da je Žana slagala da joj je dete napadnuto - OVAJ detalj je sve šokirao!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik "EliteMarko Đedović, koji se sinoć našao oči u oči s bivšom drugaricom i kumom Jovanom Tomić Matorom u emisiji ''Narod pita", otkrio je jezive detalje iz privatnog života Žane Đorđević Omnije

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu, koje ide u srednju školu. Čuo sam se sa Žanom i video svojim očima, ali to je njena stvar. Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, spominjajući Ivana Marinkovića. Postojale su žalbe i dok je trajao rijaliti. Pretili su detetu to veče kad je bila žurka i zato je Žana poludela - otkrio je Marko sinoć u emisiji.

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović u emisiji ,,Narod pita"

 

Naime, nakon njenog skandala tokom žurke povodom kraja ovogodišnje sezone rijalitija, na kojoj je spucala šakom u glavu Jelenu Marinković, još uvek zakonitu suprugu Ivana Mrinkovića, kako Đedović tvrdi, njeno maloletno dete pretrpelo je napade svojih vršnjaka.

Sada se oglasila Jelena Ilić Marinković koja je htela da opovrgne Đedovićeve tvrdnje. Naime, Marinkovićka je na Instagramu objavila sporni snimak kada je Žana nasrnula na nju, a potom i snimak 

- Deca su gledala Elitu i baš to veče insistirala da se otvori škola, usred raspusta, neki su se čak vratili sa letovanja. Mama je skijala, plus malo popila i onda greškom poslala dete u školu - napisala je Jelena Marinković na Instagramu, pa nastavila:

 

- Mama je bila trezna i uopšte nije bila pod dejstvom opijata i razume se, tata je bio pored nje i oni nisu otišli sa žurke kod ,,uplakanog" deteta. Malo su pretili ljudima, hvatali za polni organ, prebijali, kao i svi uzorni roditelji - bila je žestoka Jelena u prozivkama Žane i njenog bivšeg supruga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading