SRBIN NESTAO NA KIPRU! Aleksandar javio majci da je bolestan, a onda mu se izgubio svaki trag

Autor:

Vesti

29.07.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je putovao sam na Kipar gde je stigao u četvrtak 18. jula i bio je smešten u hostelu koji ima sobe sa 7-8 kreveta

SRBIN NESTAO NA KIPRU! Aleksandar javio majci da je bolestan, a onda mu se izgubio svaki trag

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Aleksandar Gligorijević iz Srbije, nestao je prošle nedelje u Aja Napi na Kipru, podelili su njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

Kako se navodi na mrežama, on je putovao sam na Kipar gde je stigao u četvrtak 18. jula i bio je smešten u hostelu koji ima sobe sa 7-8 kreveta.

"Ako ste ga videli ili čuli molim vas da me hitno kontaktirate ili zovete policiju. Poslednji put sam razgovarao sa njim prošle nedelje 21. jula na WhatsApp-u i kasnije je posetio bar u kojem radim. Bio je dobar i zdrav i srećan. Danas me je kontaktirala njegova majka iz Srbije koja je navela da je prijavila njegov nestanak", navodi se u objavi.

Kako dalje stoji, Aleksandrova majka je sa sinom poslednji put razgovarala 24. jula, kada joj je rekao da je bolestan i da ima neki virus, piše Blic.

"Nakon tog poziva njemu je telefon postao nedostupan i ne može niko da stupi u kontakt sa njm. Porodica je veoma zabrinuta. Njegove stvari su ostale u hotelu nakon što je izašao u petak uveče 26. jula u provod. Ako ga je neko video ili čuo molim vas da mi pošalje poruku da pokušamo da ga hitno pronađemo", stoji dalje.

Podsetimo, grčka policija traga za devojčicom Marinom A. (15), koja je nestala pre više od nedelju dana u regionu Kolonosa, a aktiviran je i Amber Alert.

Devojčica je nestala 18. jula, a tužilaštvo veruje da je devojčici ugrožen život.

Kako se navodi, Marina je visoka 160 centimetara, ima oko 80 kilograma, dugu crnu kosu i braon oči.

Nije poznato šta je devojčica nosila u danu kada je nestala.

Sve koji su videli dete mole da se jave organizaciji "The Child's Smile" putem telefona u bilo koje doba dana i noći, a preko evropske linije za nestalu decu 116000.

Takođe, ukoliko neko ima ikakva saznanju o devojčici o tome može obavestiti policiju bilo gde na teritoriji Grčke ili putem aplikacije za nestale osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading