SVI ĆE NAVIJATI PROTIV NOVAKA! Srbi u Parizu nemaju dilemu: "Ujedinjeni u podršci Đokoviću i borbi protiv satanizma"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U išekivanju teniskog klasika.

SVI ĆE NAVIJATI PROTIV NOVAKA! Srbi u Parizu nemaju dilemu: "Ujedinjeni u podršci Đokoviću i borbi protiv satanizma"!

Foto: Republika

Veliki broj srpskih navijča već sada opseda terene Rolan Garosa gde će danas oko 13.30 časova započeti istinski teniski klasik u kojem će se Novak Đoković sastati sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom, a ulog je ogroman - plasman u treću takmičarsku rundu i nastavak borbe za olimpijska odličja.

 

Srpski navijači su uoči predstojećeg meča jedinstveni u oceni da će svi "neutralni" navijači danas na "Filip Šatrijeu" biti ujedinjeni u navijanju protiv najboljeg srpskog, ali i svetskog tenisera u istoriji belog sporta, ističući da je podrška Novaku istovremeno i direktna borba protiv prikazanog satanizma kojem su Francuzi očigledno skloni, posebno nakon skandaloznih događaja tokom svečane ceremonije svečanog otvaranja Olimpijskih igara.

Takođe treba napomenuti da su srpski navijči pripremili i baner u čast podrške Đokoviću.

Foto: Republika

Srpski navijači su spremili i baner podrđke Novaku

 

Treba podsetiti da je današnju duel Đokovića i Nadala njihov jubilarni 60. tokom karijere. Novak trenutno vodi u pobedama 30:29, a interesantno je napomenuti da se dvojica tenisera sastaju prvi put nakon četvrtfinala Rolan Garosa 2022. godine, kada je Nadal slavio rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:2, 7:6).

Za Novaka Đokovića, ovo je prilika da se domogne olimpijskog zlata, koje nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri. Do sada, jedina medalja koju je osvojio na Olimpijskim igrama je bronza, koju je osvojio 2008. godine u Pekingu. Ovo je ujedno i jedina medalja koju je Đoković osvojio na Olimpijskim igrama, a on žarko želi da dopuni svoju kolekciju olimpijskim zlatom.

Đoković i Nadal su se jednom susreli na Olimpijskim igrama, tačnije u polufinalu 2008. godine u Pekingu, kada je pobedu odneo Španac rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 6:4). Nadal je tada osvojio zlatnu medalju, dok se Đoković domogao bronze, čime je stekao jedino olimpijsko odličje u svojoj karijeri.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading