SA NOVIM SPONZOROM U NOVE POBEDE!

Autor:

Sport

29.07.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RK Partizan u saradnji sa AdmiralBetom kreće u pohod na nove uspehe!

SA NOVIM SPONZOROM U NOVE POBEDE!

Foto: AdmiralBet

Nakon sezone u kojoj su u antologijskom finalu Kupa Srbije osvojili svoj prvi trofej od 2013. godine, RK Partizan se fokusira na pripreme za novu sezonu, za koju su postavljeni visoki standardi, od sada sa značajnom podrškom! Naime, ekipa iz Humske 1 je ove sezone dobila veliko pojačanje u vidu generalnog sponzora, kompanije AdmiralBet, koji će pomoći Crno-belima da ostvare ambicije koje su zacrtane za ovu sezonu, pa će se klub ubuduće zvati RK Partizan AdmiralBet.

Foto: AdmiralBet

 

Renovacija tima je već počela, Partizan je doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a novo sponzorstvo će biti dodatan vetar u leđa uoči početka nove sezone u kojoj će Crno-beli imati priliku i da se takmiče u EHF kupu.

Za istorijski uspeh su potrebni i vrhunski saradnici, pa je shodno tome postignut dogovor o ekskluzivnom sponzorstvu sa kompanijom AdmiralBet, koja je poznata po podršci i razvoju domaćeg sport putem brojnih sponzorstava.

- Ovo je još jedan korak napred, AdmiralBet ulaže u srpski sport, dajemo mnogo, ali tražimo i rezultat. U sferi marketinga uvek smo spremni da pomognemo velikim klubovima i novcem i drugim resursima, velikim iskustvom pre svega. Očekujem da Partizan u narednom periodu uz našu pomoć ostvari još bolje rezultate na radost velikog broja navijača. Rukomet je veoma popularan, prati ga veliki broj ljudi, ima ogroman potencijal, donosio je trofeje i medalje Srbiji, pa nam je to olakšalo odluku da postanemo deo čitave priče - kaže Milan Ivanović, direktor marketinga kompanije AdmiralBet.

Partizan definitivno ima kvalitet potreban za trofejnu sezonu, ali ozbiljan izazov je pred izabranicima Đorđa Ćirkovića kako bi ispisali nove stranice klupske istorije.

- Ambicije kluba su najviše, mi smo Partizan. Osvojili smo kup, igraćemo Evropu, svakako da želimo da nastavimo sa uspesima. Ime i istorija nas obavezuju, veoma smo zadovoljni što ćemo imati tako uspešnog i poznatog partnera kao što je kompanija AdmiralBet. Saradnja dva ovako prepoznatljiva brenda je garant za budućnost - komentariše predsednik Crno-belih Miljan Žugić.

 

Ovim partnerstvom kompanija Admira

Foto: AdmiralBet

 

lBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako rukometnog prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz Srbije i regiona, koji će nam doneti dosta radosti u nastavku svojih uspešnih karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading