KAKVA SRAMOTA ORGANIZATORA OI! Košarkaši pocrveneli od sramote

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna situacija.

KAKVA SRAMOTA ORGANIZATORA OI! Košarkaši pocrveneli od sramote

Foto: X.com

Današnje otvaranje Olimpijskih igara za reprezentaciju Južnog Sudana nije prošlo onako kako se očekivalo. Umesto uzbudljivog početka, organizatori su napravili grešku koja je dovela do neugodne situacije.

Naime, pred meč košarkaša, puštena je pogrešna himna, što je izazvalo komešanje među igračima i publikom. Izrazi lica košarkaša iz Južnog Sudana jasno su pokazali iznenađenje i nelagodu zbog ovog propusta.

 

 

Ova zemlja, koja je ostvarila istorijski rezultat plasiravši se na veliko takmičenje, trebala je da ima svečano i emotivno otvaranje, ali umesto toga suočila se sa neprijatnom situacijom.

Reprezentacija Južnog Sudana ostvarila je istorijski rezultat plasiravši se na Olimpijske igre. Ovo je bio veliki uspeh za ovu zemlju koja se prvi put takmiči na ovako velikom sportskom događaju. Iako su se suočili sa neplaniranim problemima na otvaranju, sam plasman na Olimpijadu predstavlja veliki podstrek za sportiste iz Južnog Sudana.

Reprezentacija Južnog Sudana igra prvu utakmicu protiv Portorika. Ovaj susret predstavlja važan momenat za sportiste iz Južnog Sudana, jer im pruža priliku da pokažu svoje umeće i predstave svoju zemlju na međunarodnoj sceni.

 

 

Pored toga, Južni Sudan se nalazi u grupi C sa Srbijom i Sjedinjenim Američkim Državama, što dodatno pojačava značaj ove utakmice za njihov dalji tok takmičenja.

Uprkos početnim problemima, reprezentacija Južnog Sudana ima priliku da pokaže svoje sportsko umeće i dostojanstveno predstavi svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Sve nade i podrška su upućene ovim hrabrim sportistima dok se takmiče na velikoj svetskoj sportskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading