NAŠU PEVAČICU PRETUKAO MUŽ, A ONDA JE NESTAO: Otkriveni svi MONSTRUOZNI detalji, stravične scene jedva preživela!

Autor:

Zabava

28.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica progovorila o nasilju koje je pretrpela od bivšeg supruga.

Anđelka Jovanov, nekadašnja takmičarka "Nikad nije kasno", prošla je kroz turbulentan period tokom takmičenja, gde je javno govorila o svojim emotivnim i bračnim problemima. Bivši suprug, koji je napustio zemlju, izazvao je njenu emotivnu patnju, ali sada je Anđelka pronašla sreću s novim partnerom i uživa na moru. Nakon teških trenutaka i izazova, čini se da je konačno pronašla mir i ravnotežu u ljubavi i životu.

Anđelka je otvoreno govorila o nasilju koje je doživljavala u braku i agoniji koju je preživljavala. Otkrila je da je bila suočena s teškim situacijama, ali je istovremeno pokušavala da zataška probleme i nastupi nasmejana pred publikom. Njena iskrenost i hrabrost da progovori o ovim temama naišle su na veliku podršku i razumevanje, piše Grand.

Foto: Instagram.com

Anđelka Jovanov sa novim partnerom

 

Podsetimo, tokom takmičenja Anđelka je otvoreno govorila i o nasilju koje je doživala tada u braku.

- Doživela sam strašne stvari, koje nisam želela da iznosim javno, a to je nasilje. U to vreme peživljavala sam agoniju, a trebalo je da nasmejana izađem na scenu i da pevam. Mislim da sam i ispala iz takmičenja zbog lošeg braka, što sam pokušavala da zataškam i ispravim nešto što se ispraviti ne može - priznala je svojevremeno Anđelka, a ubrzo zatim uplovila u vezu sa starijim partnerom koji živi u Australiji, ali je u međuvremenu i to puklo, a sada ponovo cveta u novoj ljubavi.

BONUSV IDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading