SANJALA JE SAMO DA DOĐE U PARIZ, A ONDA NAS JE NAPUSTILA: Tužna vest pogodila Ameriku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odaćemo joj počast tako što ćemo dati svu svoju energiju na svakom narednom meču."

SANJALA JE SAMO DA DOĐE U PARIZ, A ONDA NAS JE NAPUSTILA: Tužna vest pogodila Ameriku

Foto: X.com

U Parizu, na Olimpijskim igrama, dogodila se tragična smrt mlade Lulu Koner, snaje olimpijske osvajačice zlata u vaterpolu, Megi Stefens. Lulu Koner, u svojoj 26. godini, preminula je nakon pobede Amerike nad Grčkom u meču koji se odigrao u subotu. Detalji o njenoj smrti još uvek nisu poznati, ostavljajući javnost i sportsku zajednicu u šoku.

Lulu Koner je bila mlađa sestra Bobija Konera, koji je stupio u brak sa Megi Stefens u jesen 2023. godine. Njena neočekivana smrt je ostavila porodicu, prijatelje i sportski svet u tuzi i neverici. Adam Krikorian, selektor ženske vaterpolo reprezentacije Amerike, izrazio je duboko žaljenje i najavio da će ekipa odati počast Lulu na narednim mečevima.

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijske igre Pariz 2024.

Selektor Krikorian je izjavio da je to bio veliki šok za sve, nisu sigurni šta se desilo, jer je vest stigla iz porodice, nagovestio je Lulubila oduvek puna energije i da nije mogla da dočeka Pariz.

- Bio je to šok za sve nas. Ne znam šta se tačno desilo, ali devastirajuće vesti su stigle iz porodice. Ono što ja znam je da je Lulu bila puna energije i da je presrećna što će biti sa devojkama ovde u Parizu. Odaćemo joj počast tako što ćemo dati svu svoju energiju na svakom narednom meču - rekao je Krikorian.

Ova tragedija je dodatno skenula pažnju na važnost mentalnog zdravlja i podrške sportistima i njihovim porodicama u trenutku krize.

Ova tužna vest potresla je sportsku javnost i ostavila pitanja bez odgovora. Ostaje da se vidi kako će se ekipa Amerike nositi sa ovim gubitkom i kako će se takmičiti u nastavku Olimpijskih igara u čast preminule Lulu Koner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading