KAKAV USPEH STRAHINJA! Idemo u ČETVRTFINALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenje raste.

KAKAV USPEH STRAHINJA! Idemo u ČETVRTFINALE!

Foto: Instagram.com/buncicjudo66

Srpski džudista Strahinja Bunčić nastavlja da impresionira na Olimpijskim igrama u Parizu, približavajući Srbiju prvoj medalji.

Bunčić je u svom debitantskom nastupu na Olimpijadi ostvario dve važne pobede, savladavši italijanskog takmičara Matea Pirasa sa 1:0, gotovo identično kao i Jašara Nadžafova ranije.

Ovim pobedama, Bunčić se plasirao u četvrtfinale, gde će se boriti protiv Denisa Vierijua iz Moldavije. Taj meč je planiran za oko 13 časova, ali tačno vreme zavisi od živog programa organizatora. Ukoliko ne uspe da pobedi Vierijua, Bunčić će imati drugu šansu u repesažu koji počinje u 16 časova, kada su na programu i finalne borbe.

Bunčić, rođen 1996. godine u Banjaluci, član je džudo kluba Crvena zvezda. Ovaj mladi sportista već je ostvario zapažene rezultate, a svojim sjajnim nastupima na Olimpijadi pokazuje da je spreman za velike izazove.

 

 

Njegov put ka medalji izazvao je veliko uzbuđenje među ljubiteljima sporta u Srbiji, koji s nestrpljenjem iščekuju njegove naredne borbe.

Prvog dana takmičenja Srbiju je u džudou predstavljala Milica Nikolić, koja je zaustavljena u osmini finala protiv Laure Martinez Abelende.

Sada je fokus na Bunčiću, koji svojim nastupima pokazuje izuzetnu formu i odlučnost da osvoji medalju za svoju zemlju. Strahinja Bunčić je dokazao da je u odličnoj formi, savladavši sve prepreke do sada i plasirajući se među osam najboljih takmičara u kategoriji do 66 kilograma. 

Njegovi dosadašnji uspesi samo su početak, a uz našu podršku može postići još mnogo više. Dokazuje da se trud i upornost uvek isplate, inspirišući mnoge da slede svoje snove. Budimo uz njega, podržavajući ga ne samo kao sportistu, već i kao primer svim budućim generacijama.

Srbija se nada da će njegov pobednički niz nastaviti i doneti toliko željenu olimpijsku medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading