PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU! Opsadno stanje, stigle jake policijske snage, IMA MRTVIH! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.07.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je utvrdila da su umešani u pucnjavu pobegli iz tržnog centra

PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU! Opsadno stanje, stigle jake policijske snage, IMA MRTVIH! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/WBAL-TV 11 Baltimore

U pucnjavi u tržnom centru u predgrađu Kolumbije, u američkoj državi Merilend, poginula je jedna osoba, saopštila je danas policija.

Policija je primila poziv nakon pucnjave u tržnom centru juče u 18.10 časova, preneo je AP.

Pripadnici policije pronašli su telo muškarca koji je poginuo u pucnjavi, saopštila je policija okruga Hauard.

Policija je utvrdila da su umešani u pucnjavu pobegli iz tržnog centra, a detektivi veruju da je žrtva bila meta. Istraga o pucnjavi je u toku.

Tržni centar je bio poprište pucnjave i u januaru 2014. godine, kada su tri osobe poginule nakon što je muškarac iz puške ubio dvoje ljudi, a zatim i sebe, preneo je Tanjug.

Podsetimo, u Akronu, Teksasu, dogodila se pucnjava koja je rezultirala smrću jednog muškarca (27) i ranjavanjem čak 26 osoba.

Prema izjavama nadležnih, pucnjava se desila na rođendanskoj proslavi, malo posle ponoći. Dispečeri su primili brojne pozive o upucanim ljudima u tom području, nakon čega su ranjeni počeli da pristižu u bolnice.

Policija je na mestu pucnjave pronašla desetine čaura i jedan pištolj, ali osumnjičeni nije pronađen, te je u toku intenzivna potraga za njim.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci pucnjave, na kojima se čuju rafali i vidi masa ljudi kako beži sa mesta događaja, dok se ubrzo nakon toga pojavljuje i policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading