STANKOVIĆ POPRAVIO UTISAK POSLE BLAMAŽE: Spartak prvi put pobedio u novoj sezoni

Autor:

Sport

28.07.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan trijumf za Moskovljane

STANKOVIĆ POPRAVIO UTISAK POSLE BLAMAŽE: Spartak prvi put pobedio u novoj sezoni

Foto: Profimedia

Nakon poraza od Orenburga u prvom kolu, po Dejanu Stankoviću bilo je osuto drvlje i kamenje jer je doživeo neuspeh od tima koji se prošle sezone jedva izborio za opstanak u ruskoj Premijer ligi, međutim uspeo je srpski trener da popravi utisak sa svojim Spartakom iz Moskve pobedom nad Himkijem od 3:1.

Prvi deo utakmice obeležio je gol Vera za Himki, ali je nakon intervencije VAR tehnologije taj pogodak poništen zbog faula. Spartak je imao priliku da povede iz penala, ali je Bongonda promašio najstrožu kaznu u devetom minutu nadoknade.

Ipak, u drugom poluvremenu Spartak je zaigrao ofanzivnije, što se isplatilo. Barko je postigao gol u 49. minutu, a potom je Ugalde duplirao prednost u 55. minutu. Srđan Babić je svojim pogotkom u 72. minutu samo potvrdio pobedu Spartaka. Magomedov je uspeo da ublaži poraz za Himki postigavši gol u 90. minutu susreta.

Republika

Foto: Profimedia

Deki Stanković na klupi Spartaka

Ova pobeda je od velikog značaja za Spartak iz Moskve, jer smanjuje pritisak koji su igrači i trener imali na svojim leđima nakon poraza u uvodnom kolu od Orenburga.

Dok Dejan Stanković - moćni čovek u crnoj majici, sa bradom i tetovažama - izgleda višestruko opasnije od svog Spartaka, neka mi neko objasni šta je ekipa radila van sezone i u odbrani i u napadu. Da li je neko razumeo išta sa utakmice u Orenburgu - upitao je posle prvog kola kolumnista "Sport ekspresa" Igor Rabiner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading