SAMO ČETIRI KRUGA SU NEDOSTAJALA! Naš strelac bez olimpijskog finala

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kvalifikacijama, najbolji rezultat postigli su Kinez Lihao Šeng i Argentinac Marselo Hulijan Gutierez.

SAMO ČETIRI KRUGA SU NEDOSTAJALA! Naš strelac bez olimpijskog finala

Foto: www.profimedia.rs

Na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski strelac Lazar Kovačević, nažalost, nije uspeo da se plasira u finale discipline vazdušna puška. On je zauzeo 37. mesto u kvalifikacijama, što mu nije donelo mogućnost da se bori za najviši plasman. Kovačević je završio takmičenje sa ukupnim rezultatom od 625,5 krugova, dok su se u finale plasirali takmičari sa znatno boljim rezultatima.

U kvalifikacijama, najbolji rezultat postigli su Kinez Lihao Šeng i Argentinac Marselo Hulijan Gutierez, obojica sa po 631,7 krugova. Ovo je bilo dovoljno da obezbede svoje mesto među osam najboljih takmičara i plasiraju se u finale. Sa druge strane, Lazar Kovačević je pružio solidan nastup, ali nije uspeo da se izbori za prolazak u završnicu.

Ukoliko pratite Olimpijske igre i želite da budete u toku sa svim zanimljivostima, možete pratiti posebnu stranicu portala "Republika" posvećenu Olimpijskim igrama u Parizu. Tu možete pronaći sve najvažnije informacije o događajima na Olimpijadi i budite u toku sa dostignućima sportista iz celog sveta.

Iako Lazar Kovačević nije uspeo da se plasira u finale discipline vazdušna puška na Olimpijskim igrama u Parizu, njegov trud i zalaganje su vredni divljenja. Nastup na Olimpijadi predstavlja veliko iskustvo i dostignuće, te mu želimo mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading