SKUPO PLAĆENA POBEDA: Povreda nekadašnjeg košarkaša Partizana! U pitanje je doveden i nastup na OI 2024?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju ga dodatni pregledi...

SKUPO PLAĆENA POBEDA: Povreda nekadašnjeg košarkaša Partizana! U pitanje je doveden i nastup na OI 2024?!

Foto: Starsport

Dante Egzum

Košarkaši Portorika načinili su prvorazrednu senzaciju trijumfom na kvalifikacionom turniru za predstojeće Olimpijske igre i na najvećoj svetskoj sportskoj smotri naćiće se u grupi sa reprezentacijama Srbije, Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana.

U sklopu priprema za OI 2024 Portorikanci su u francuskom Orleanu odigrali kontrolni meč sa selekcijom Australije, ali im on svakako neć ostati u lepom sećanju. Selekcija "kengura" je slavila rezultatom 90:75 i pokazala Pešićevoj četi kako da savlada istog rivala u Grupi C na predstojećoj Olimpijadi.

Međutim, i za reprezentaciju Australije bi duel protiv Portorikanaca mogao izazvati neočekivane probleme. 

Nekadašnji košarkaš Partizan Dante Egzum doživeo je povredu tokom meča. On je nezgodno pao i udario glavom u koleno svog saigrača. Lekari su odmah utrčali na parket. Meč je na par minuta prekinut, a Egzum je odveden u svlačionicu.

 

 

Svakako dobra informacija jeste da se nešto kasnije nekadašnji ljubimac grobara "u civilu" vratio na klupu i odgledao je meč do kraja.

Kako se nezvanično saznaje, Egzuma očekuju dodatni lekarski pregledi i zasigurno neće nastupiti u dresu Australije u duelu sa Francuzima, ali se očekuje da bude spreman za start košarkaškog turnira na Olimpisjkim igrama.

Da podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije se sastaje sa Portorikom u Lilu 31. jula u okvriu drugog kola grupce C. Pre toga će izabranici selektora Svetislava Pešića odmeriti snage sa selekcijom SAD-a (28. jul), a borbu za bodove završavaju mečom sa Južnim Sudanom trećeg danama meseca avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading