MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAKUKALA IZ SVEG GLASA! Pevačica na ivici živaca zbog malog Maria, javno se POŽALILA NA OVO!

Autor:

Zabava

28.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se ostvarila u najbitnijoj životnoj ulozi putem surogat majke, ali nije ni mogla da sanja šta roditeljstvo u praksi predstavlja!

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAKUKALA IZ SVEG GLASA! Pevačica na ivici živaca zbog malog Maria, javno se POŽALILA NA OVO!

Foto: instagram.com/printscreen

Muzička zvezda Marija Šerifović nedavno je postala majka sina putem surogat majke. Nakon godina maštanja o roditeljstvu, njen san se konačno ostvario kada je njen sin rođen na klinici u Los Anđelesu. Marija je otvoreno govorila o tome kako je roditeljstvo promenilo njeno život, te kako svaki slobodan trenutak sada provodi sa svojim naslednikom.

Na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, Marija često deli trenutke sa svojim sinom, ali pažljivo čuva njegovo lice od javnosti, koristeći emotikone ili drugačije načine da ga zaštiti. Nedavno je objavila fotografiju iz lifta, na kojoj se vidi kako drži svog sina koji se igra sa priveskom na svom bodiju. Marija je nosila njegov ranac na leđima, a mnogi su primetili da je dečak skroz plav, što je različito od Marijinog izgleda.

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Marija i Mario

- Stašno žurimo - napisala je Marija u opisu.

Važno je napomenuti da je dečak rođen u Americi, a Marija nikada nije javno otkrila identitet oca svog deteta. Ona je priznala da nema nameru da otkrije ko je otac, jer bi to moglo da ima ozbiljne posledice po nju. Marija je odlučila da zaštiti privatnost svog sina i porodice, te da se fokusira na svoju ulogu majke.

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac - rekla je Marija.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i medija, ali Marija Šerifović je odlučila da se fokusira na svoju porodicu i sreću koju joj je donelo roditeljstvo. Njen sin je postao centar njenog sveta, a ona uživa u svakom trenutku provedenom sa njim. Svojom iskrenošću i posvećenošću majčinstvu, Marija Šerifović je postala inspiracija mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading