IZVOĐAČ SE SRUŠIO NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU! Kamera zabeležila SKANDAL koji se desio uživo u programu (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesač popularne pevačice Lejdi Gage doživeo je nezgodu tokom nastupa!

IZVOĐAČ SE SRUŠIO NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU! Kamera zabeležila SKANDAL koji se desio uživo u programu (FOTO)

Foto: Profimedia

Lejdi Gaga

Pop senzacija Lejdi Gaga (38) oduševila je publiku spektakularnim nastupom na ovogodišnjem otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Međutim, dok su svi bili fokusirani na njeno izvođenje čuvene francuske pesme "Mon Truc en Plume", na sceni se dogodio mali incident koji je najpre prošao neprimećeno, da bi se kasnije društvene mreže usijale.

Naime, kako se moglo videti uživo u prenosu, Gaga je bila okružena plesačima koji su pratili njen ritam i igrali sa ružičastim pernatim ukrasima, ali jedan od njih (na desnoj strani kadra) se spotakao i pao tokom izvođenja. Međutim, to nije pokolebalo plesača, jer je brzo stao na noge i vratio se koreografiji kao da se ništa nije desilo.

Incident sa plesačem koji je pao, iako neprimećen od mnogih, dodao je trenutak spontanosti inače pažljivo koreografisanoj izvedbi, pokazujući profesionalizam i prilagodljivost kako Gage tako i njenog plesnog ansambla.

 

 

Inače, nastup Lejdi Gage se odigrao na obalama reke Sene, pružajući slikovitu pozadinu za energičan performans u stilu kabarea. Dok je ona zauzela scenu, sportisti iz 206 zemalja učesnica su pristizali na 85 brodova, stvarajući živahnu i dinamičnu atmosferu za svečano otvaranje.

Uz pratnju džez benda i grupe od deset plesača obučenih u potpuno crne odevne komade sa ružičastim pernatim ukrasima, Gagin nastup je zračio energijom i očarao publiku. Živi džez bend je dodao dodatni sloj dinamike već visokoenergetskom nastupu, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading