KARIĆU PAO MRAK NA OČI! Doživeo NERVNI SLOM na Ibici, pa napravio JAVNO SKANDAL!

Autor:

Zabava

27.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić ostao šokiran kada je video ovaj prizor.

KARIĆU PAO MRAK NA OČI! Doživeo NERVNI SLOM na Ibici, pa napravio JAVNO SKANDAL!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Otvorenje Olimpijskih igara ove godine je definitivno bilo jedno od najkontroverznijih u istoriji Olimpijade. Razlog za to je neobičan i provokativan nastup grupe "Drag Race France" koji je izazvao burne reakcije širom sveta. Njihovo rekreiranje prizora "Tajne večere" na rijeci Seni i trgu Trokadero izazvalo je osude kako kod publike, tako i kod javnih ličnosti.

Jedna od javnih ličnosti koja se oglasila povodom ovog nastupa je i bivši takmičar rijalitija "Zadruga" Stefan Karić. On je na Instagram profilu objavio pomenuti snimak sa otvaranja i napisao:

Hajde što ne treba da se učestvuje na Evroviziji, nego izgleda ni na Olimpijadi. Daj Putine, pristikaj to i idi u pm više - napisao je besno Stefan Karić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić opleo po Olimpijskim igrama

 


Osim negativnih reakcija na nastup grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i simbolično značenje koje je bilo zapaženo i diskutovano. Ova tema svakako će biti predmet daljih rasprava i analiza.

Nastup grupe "Drag Race France" izazvao je brojne reakcije među publikom i javnim ličnostima. Mnogi su bili zatečeni i šokirani ovakvim izborom scenskog prikaza, dok su drugi podržali umetničku slobodu i originalnost nastupa. Nije izostala ni reakcija bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića jasno ukazuje na njegovo negodovanje.

 

 


Osim kontroverze oko nastupa grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i dublje simbolično značenje.

Nakon otvaranja Olimpijskih igara 2024, očekuje se da će tema kontroverznog nastupa grupe "Drag Race France" i simbolike celokupnog događaja biti predmet brojnih rasprava i analiza. Ovakav umetnički pristup otvaranju jednog tako značajnog događaja svakako će izazvati različite tumačenja i komentare, te se može očekivati da će ova tema dugo biti aktuelna u javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading