OBRT SITUACIJE NA RELACIJI MANDARIĆ - VOJVODINA: Poznati biznismen ipak ostaje na Karađorđu!?

Autor:

Sport

27.07.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ipak doći do pomirenja?

OBRT SITUACIJE NA RELACIJI MANDARIĆ - VOJVODINA: Poznati biznismen ipak ostaje na Karađorđu!?

Foto: Starsport

Kako je dana ranije preneo Sport Klub poznati biznismen Milan Mandarić je napustio Vojvodinu nakon svega četiri meseca. Mandarić nije bio zadovoljan svojom ulogom u klubu, a došlo je do neslaganja oko obaveza i očekivanja. U poslednje vreme, čak i sam biznismen je postao veoma povučen. Očigledno je da nesuglasice nisu mogle da se prevaziđu, te će Vojvodina morati da nastavi bez Mandarića.

Međutim, ipak je došlo do obrta situacije. Kako saznaje Meridian sport, bivši vlasnik Lestera i Nice trebalo bi da sredinom avgusta dođe u Novi Sad, gde će za pregovaračkim stolom razgovarati sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem i ostalim članovima rukovodstva Vojvodine. Očekuje se da će se tom prilikom razmotriti budućnost saradnje i mogući razlozi koji su doveli do potencijalnog raskida.

Foto: Starsport

Dragoljub Zbiljić i Milan Mandrić

Mandarić nije nikada, pa ni u ovom trenutku, krio svoju veliku ljubav prema Vojvodini. Međutim, činjenica je da su se pojavile razlike u shvatanju i načinu rukovođenja klubom između ove dve strane. Priznati biznismen ima ponude da ponovo nastavi šest decenija dugu karijeru u inostranstvu, ali istovremeno je jasno da želja za pomoć Vojvodini i dalje postoji.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati situacija i da li će Milan Mandarić zaista napustiti funkciju potpredsednika Vojvodine ili će pronaći način da nastavi svoju pomoć klubu koji mu je izuzetno drag. Svakako, sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.  

Mandrić je poznat po svom entuzijazmu. Takođe, svaki klub koji je preuzeo je digao na noge i ostvario fantastične rezultate. Hteo je da ostvari mladački san i digne Vojvodinu na noge, da bude dostojan konkurent Crvenoj zvezdi za titulu i napravi određeni iskorak u Evropi. Ovo je šokantna vest za sve navijače Novosađane, koji su se nadali da legendarni Mandarić može da od njihovog omijenog kluba može da stvori imperiju. Međutim, na njihovu žalost sve je kratko trajalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading