KOMPLEKSAŠ: Američki teniser ISPROZIVAO Novaka - pokušava da izleči sopstvene frustracije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.08.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću nikada nije bio ni do kolena.

KOMPLEKSAŠ: Američki teniser ISPROZIVAO Novaka - pokušava da izleči sopstvene frustracije!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91, čime je izgubila priliku da se plasira u veliko finale u Parizu. Naši momci su imali prednost od čak sedamnaest poena, ali su je nažalost ispustili u završnici i sada će se boriti za bronzu.

I pored svega navedenog, hrabra igra "orlova" nije ostala neprimećena u celom svetu, a čestitke srpskim košarkašima stižu sa svih strana.  Jedan od onih koji je "skinuo kapu" srpskim košarkašima jste i nekadašnji član Filadelfije, Indijane, Bostona, Portlanda i Atlante Evan Tarner koji je na zaista neobičan način ispratio duel "orlova" i "drim tima", ali ima i onih koji su jedva dočekali ishod košarkaškog meča ne bi li udarili na Novaka Đokovića iako se može postaviti pitanje kakve veze ima najbolji teniser u istoriji ovog sporta sa košarkaškim mečom, izuzev činjenice da je Srbin koji je dotičnom tokom teniske karijere ostavio prilične komplekse.

Mardi Fiš koji je profesionalnu karijeru okončao 2015. godine se na društvenoj mreži "X", nekadašnji "Tviter", direktno obratio Novaku Đokoviću:

- Hej, Novače, Nisam "uhvatio" kraj košarkaškog meča Amerike i Srbije. Ko je na kraju pobedio?

 

 

Treba podsetiti da su tokom profesionalne teniske karijere Novak Đoković i Mardi Fiš odigrali sedam zvaničnih mečeva, a ostvareni skor je svakako poražavajući po Amerikanca. Najbolji teniser u istoriji ovog sporta ostvario je svih sedam trijumfa prepustivši Fišu samo četiri seta.

Očigledno je u navedenim duelima Amerikanac sakupio prilično kompleksa.

Foto: atptour.com/printscreen

Nikada se Amerikanac nije oporavio od kompleksa

 

Da podsetimo, utakmica za treće mesto i bronzanu medalju na olimpijskom turniru na programu je 10. avgusta u neobičnom terminu u 11 časova.

S druge strane, finale će se igrati istog dana od 21.30 časova, rival Sjedinjenih Američkih Država biće domaćin Francuska, što će biti repriza duela za zlato sa prethodnih Olimpijskih igara iz Tokija, koju su Ameri dobili rezultatom 87:82. Mora se priznati da ovolika razlika u terminima između utakmice za prvo i treće mesto nije zabeležena u istoriji najvećeg sportskog planetarnog takmičenja. 

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading