PAMELA ANDERSON OBJAVLJUJE KNJIGU RECEPATA! "Čuvarka plaže" na naslovnici bez trunke šminke!

Autor:

Zabava

09.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prsata plaviša savetuje kako hranu pripremati s osmehom i objašnjava kako da čišćenje kuće bude zabavnije.

PAMELA ANDERSON OBJAVLJUJE KNJIGU RECEPATA! "Čuvarka plaže" na naslovnici bez trunke šminke!

Foto: Profimedia

Nakon što je pre nekoliko meseci predstavila naslovnicu svoje prve knjige recepata, pod nazivom "I Love You: Recipes from the Heart", 57-godišnja glumica Pamela Anderson sada je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila nekoliko stranica knjige. Slavna glumica koja je stekla status seks-bombe napustila je pređašnji način života i okrenula se sebi i prirodi, pa tako na naslovnoj strani svoje knjige Pamela pozira bez šminke.

Knjiga prepuna saveta o tome kako hranu svakog dana pripremati s osmehom, ali i kako da čišćenje kuće postane zabava, a ne teret trebalo bi da se nađe na policama knjižara 15. oktobra. Na 300 stranica ova zanosna glumica, prepoznatljiva po bujnom poprsju i ulozi u seriji "Čuvari plaže", čitaocima daje savete o baštovanstvu i dizajnu uz prikaz njenih crteža o uređenju doma.

 

 

- Prvi pogled na moju knjigu recepata! Toliko je toga što želim da podelim sa vama i da ih zajedno otkrivamo... Svi smo mi puni iznenađenja. Ovo putovanje postaje sve zabavnije... Jedi, igraj se, voli - napisala je Pamela uz objavu na svom Instagram profilu.

Ovo je prva Pamelina knjiga, a posvetila ju je sinovima i njihovim devojkama sa kojima su otpočeli zajednički život.

Za naslovnicu pozirala je bez šminke dok se za stolom u svojoj kuhinji. 

Republika

Foto: YouTube printscreen/Baywatch

 

U knjizi će se osim recepata za hranu na biljnoj bazi naći i saveti o tome kako da vođenje kuće postane zabavnije.

Glumica se u poslednje vreme u javnosti pojavljuje bez šminke, a takvu je viđamo i na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Ova Pamelina promena oduševila je sve njene pratioce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading