DANAS DAVIMO AMERIKU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

DANAS DAVIMO AMERIKU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za petak 9. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

OTKRIVAMO! ZBOG OVIH REČI TRAŽI SE VUČIĆEVA GLAVA!

Srbija je u proteklih 12 godina pokazala da je nezavisna, slobodna i suverena zemlja, koja sama donosi svoje odluke u interesu svoje države i naroda. To je, međutim, u svemu onome što se trenutno dešava u svetu očigledno neoprostiv greh.

Uprkos sve jačim pritiscima da odustane od ozbiljne i odgovorne politike, čiji je cilj zaštita nacionalnih interesa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dosledno ne odustaje. Naprotiv, glasno i jasno poručuje protivnicima jake Srbije, ekonomski stabilne da naša država nikom neće biti sluga. Upravo su to reči zbog kojih, u stvari, traže njegovu glavu, što se jasno vidi po opozicionoj zloupotrebi protesta i skrivanju iza nekakvih drugih navodnih organizatora, kao zainteresovanih za litijum, dok faktički, sve vreme, proteste organizuju lideri opozicije.

PRESEK 100 DANA VLADE! Žuti kartoni za dvoje ministara!

Premijer Miloš Vučević je, sumirajući rezultate rada Vlade Srbije u proteklih 100 dana, otkada je formirana, kazao da je izvesna rekonstrukcija, ali je nije vremenski oročio. S druge strane, kako je naveo, dvoje ministara je, rečeno sportskom terminologijom, dobilo žute kartone. Prema nezvaničnim saznanjima Srpskog telegrafa, reč je o jednom ženskom i jednom muškom članu tima iz Nemanjine.

SASLUŠANI SLUŽBENICI UNDP! Pune ruke posla za UKP!

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP), po nalogu tužilaštva, saslušavaju visokorangirane službenike kancelarije UNDP u Beogradu zbog velike afere vezane za obnovu i dogradnju Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) u Beogradu, saznaje Srpski telegraf.

Naš list objavio je veći broj tekstova o ovoj aferi u kojoj su pojedinci iz UNDP, pokušavajući milionski posao da nameste firmi koja je bila njihov favorit, praktično oteli državni novac. Naime, investitor posla je Ministarstvo prosvete, koje je uplatilo novac kancelariji UNDP, i sada bi trebalo da izdejstvuje njegov povrat da bi radovi bili realizovani.

UHAPŠENI DŽIHADISTI! Sprečen masakr Srba u Beču na koncertu Tejlor Svift!

Tri koncerta američke zvezde Tejlor Svift na stadionu u Beču otkazana su nakon što je policija uhapsila dvojicu pripadnika Islamske države koji su planirali teroristički napad. Time su masakr za dlaku izbegli i Srbi iz Austrije i otadžbine koji su kupili karte, a procenjuje se da ih je bilo barem 10.000.

DANAS DAVIMO AMERIKU!

Nekadašnji vaterpolo as Andrija Prlainović rekao je juče za Srpski telegraf da su u polufinalu protiv Sjedinjenih Američkih Država šanse 50:50 i da ga raduje dizanje forme "delfina".

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 9. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading