CECINA ĆERKA GODINE PROVELA ŠKOLUJUĆI SE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU! Evo šta je ZAVRŠILA Anastasija Ražnatović!

Autor:

Zabava

06.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su navikli da gledaju izuzetne odevne kombinacije lepe Tase i slušaju njen anđeoski glas, ali to je samo "vrh ledenog brega"!

CECINA ĆERKA GODINE PROVELA ŠKOLUJUĆI SE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU! Evo šta je ZAVRŠILA Anastasija Ražnatović!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Anastasija Ražnatović, poznata pevačica i uticajna ličnost na društvenim mrežama, često je kritikovana zbog toga što na svojim društvenim mrežama pretežno objavljuje svoje odevne kombinacije i snimke iz noćnih provoda, umesto da ističe svoje obrazovanje.

Foto: Ata images

Ceca i Anastasija

Međutim, malo ko zna da je Anastasija pohađala britansku školu zajedno sa svojim bratom Veljkom Ražnatovićem, pre nego što je nastavila svoje školovanje na Kipru 2011. godine. Nakon završetka srednje škole, vratila se u Beograd gde je upisala Poslovnu školu, a jednom prilikom je objasnila da se ne hvali fakultetom na društvenim mrežama, jer je fokusirana na predavanja kada je tamo, a ne na telefon.

Muzički počeci i ljubavna veza

Krenula je stopama svoje majke, Svetlane Cece Ražnatović, i svoju muzičku karijeru započela je pre nekoliko godina. Objavila je nekoliko pesama koje su brzo postale hitovi, a uz to je počela i sa nastupima. Međutim, nakon što je započela vezu sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a kasnije se i udala za njega, pažnja javnosti se preusmerila sa njene muzičke karijere na njen privatni život.

Foto: Instagram

Anastasija i Nemanja

Život u Sevilji

Anastasija već godinama živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Sevilji, gde je on igrao fudbal. Ova činjenica ostala je skrivena za mnoge, jer je njen život u inostranstvu manje prisutan na društvenim mrežama, gde je uglavnom fokusirana na modne kombinacije i snimke iz provoda.

Uprkos kritikama i prozivkama, Anastasija Ražnatović je uspela da gradi svoju karijeru i živi život daleko od očiju javnosti, a njen primer pokazuje da svako od nas ima delove života koji su manje vidljivi na društvenim mrežama, ali su podjednako važni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading