BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE BLIZU POVRATKA NA ČIZMU: Iskusni fudbaler blizu novog angžmana! (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac blizu novog angažmana.

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE BLIZU POVRATKA NA ČIZMU: Iskusni fudbaler blizu novog angžmana! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski defanzivac, Matija Nastasić, mogao bi da se vrati u Italiju nakon dve godine provedene u Španiji. Prethodne dve sezone proveo je u dresu Majorka, ali je nakon rastanka sa klubom postao slobodan igrač, te sada privlači pažnju Torina i Udinezea.

Nastasić je proveo dve sezone na Balearskim ostrvima, potpisavši ugovor sa Majorkom koji je prvo bio jednogodišnji, a zatim produžen na još jednu sezonu. Međutim, ovog leta došlo je do rastanka između Nastasića i kluba, otvarajući mogućnost za novi izazov u karijeri srpskog fudbalera.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić

Torino je izrazio veliko interesovanje za Nastasića, s obzirom na potrebu za pojačanjem u odbrani. Sa druge strane, Udineze se takođe raspituje za Nastasića kao deo svojih predostrožnosti, s obzirom na interesovanje za druge igrače.

Ukoliko se Nastasić odluči za neki od ponuđenih klubova, to će mu predstavljati treći angažman u Italiji. Prethodno je nosio dres Fiorentine u sezoni 2011/12, kao i u sezoni 2021/22. 

Kroz svoju karijeru, Nastasić je nastupao za klubove poput Partizana, Teleoptika, Mančester Sitija i Šalkea, te bi povratak u Italiju predstavljao značajan korak u njegovoj karijeri. S obzirom na interesovanje klubova poput Torina i Udinezea, sigurno je da će odluka biti teška, ali sa nestrpljenjem se očekuje razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading