GROBARI ISPROZIVALI UPRAVU PARTIZANA! Ovaj transparent su razvukli nakon drugog gola crno-belih (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj gest navijača dodatno je ulepšao atmosferu na stadionu.

GROBARI ISPROZIVALI UPRAVU PARTIZANA! Ovaj transparent su razvukli nakon drugog gola crno-belih (VIDEO)

Foto: Starsport

U utakmici 2. kola Superlige Srbije između Partizana i Jedinstva iz Uba, Nemanja Trifunović postigao je drugi gol za Partizan, vodeći svoj tim ka pobedi sa rezultatom 2:0. Ovaj događaj se odigrao u 28. minutu utakmice, kada je Trifunović iskoristio priliku koja mu je pružena. Odbrana Jedinstva se spetljala, a lopta je stigla do Jovanovića koji je asistirao Trifunoviću, omogućavajući mu da postigne gol sa oko 12 metara udaljenosti od gola.

Nakon postignutog gola, Nemanja Trifunović je proslavio svoj uspeh pred Grobarima koji su se nalazili na istočnoj tribini. Interesantno je da se na istoj tribini pojavio i transparent kojim su najvatreniji navijači Partizana na neki način isprozivali fudbalere i Upravu za njihov rad u prethodnom periodu. Na transparentu je pisalo: "U Lublinu šest komada, prava slika vašeg rada." Ovaj gest navijača dodatno je ulepšao atmosferu na stadionu i dao posebnu notu proslavi gola.

Poruka na transparentu, "U Lublinu šest komada, prava slika vašeg rada", direktno se odnosi na prethodni period rada fudbalera i Uprave Partizana. 

 

 

Ovaj nekonvencionalan način izražavanja nezadovoljstva navijača dodatno je istakao njihovu strast i lojalnost prema klubu. Uprkos proslavi gola, ova poruka je pokazala da navijači imaju visoke standarde i očekivanja od tima i Uprave.

Važno je istaći da su navijači jedan od najvažnijih delova svakog fudbalskog kluba i da je njihovo nezadovoljstvo važno uzeti u obzir prilikom analize rada kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading