NE MISLIMO PREVIŠE O AMERIKANCIMA: Pešić siguran da će naši košarkaši dati sve od sebe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci su favoriti u tom duelu.

NE MISLIMO PREVIŠE O AMERIKANCIMA: Pešić siguran da će naši košarkaši dati sve od sebe!

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Olimpijske igre u Parizu večeras će biti svečano otvorene, a svi nestrpljivo očekuju nastupe srpskih sportista. Ipak, glavna tema ovih Igara za mnoge je nedeljni meč košarkaša sa premoćnim Amerikancima. Selektor "orlova" Svetislav Pešić ističe važnost prvog meča, ali istovremeno naglašava da on neće biti odlučujući. Ističe da je njihov fokus na pružanju najboljeg mogućeg izdanja u datom trenutku, bez previše razmišljanja o protivniku.

Ne mislimo previše o Amerikancima, stvarno ne mislimo. Mi želimo da damo najbolje što možemo u datom trenutku. Prva utakmica je kako vi kažete važna, ali se nadam da neće biti odlučujuća, u bilo kom smeru ona otišla - rekao je Pešić za RTS, a Vanja Marinković ističe da su SAD favorit u tom duelu.

Republika

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Svetislav Pešić

 


Košarkaš Vanja Marinković ističe da će meč sa SAD biti izuzetno težak, s obzirom da su Amerikanci favoriti u tom duelu. Iako ističe da i srpski tim ide na pobedu, Marinković naglašava da su Amerikanci veći favoriti. Dodaje da u pripremnom meču nisu pokazali sve karte zbog odsustva nekih ključnih igrača, ali da su spremni da pruže svoj maksimum na terenu.

Sigurno će biti teško, oni su ekipa koja ide na zlato. Idemo i mi naravno, ali su oni veći favoriti od nas. U pripremnom meču nismo imali Bogdana, Davidovca i Milutinova, pa nismo pokazali sve karte - rekao je Marinković za RTS.

Republika

Foto: FIBA

Vanja Marinković

 


Očekuje se da će meč između Srbije i SAD, koji će se odigrati u nedelju 28. jula u 17:15 časova, biti jedna od najuzbudljivijih utakmica na Olimpijskim igrama, a srpski navijači nestrpljivo iščekuju ishod ovog duela.

Osim košarkaša,u nedelju 28. jula nas očekuju nastupi brojnih drugih srpskih sportista. Svi zajedno, sa nestrpljenjem i nadom, očekujemo dobre vesti i uspehe naših sportista na Olimpijskim igrama. Neka se čuje "Srbija, Srbija" širom Pariza i neka naši sportisti osete podršku svoje domovine dok se bore za medalje i svoje mesto u sportskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading