PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Otac mu je bio LEGENDA, glumio je u filmu koji su svi OBOŽAVALI!

Autor:

Zabava

13.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čad Mekvin izgubio životnu bitku!

PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Otac mu je bio LEGENDA, glumio je u filmu koji su svi OBOŽAVALI!

Foto: Credit: Publicity Still / United Archives / Profimedia

Čad Mekvin, sin slavnog glumca Stiva Mekvina, preminuo je u 63. godini života, potvrdio je njegov advokat Artur H. Barens za Fox News Digital. Mekvin je rođen 28. decembra 1960. godine i možda je najpoznatiji po ulozi Dača, jednog od nasilnika u originalnom filmu "Karate Kid" i njegovom nastavku "Karate Kid II." Pored toga, glumio je i u filmovima kao što su "Njujorški policajac" i "Crvena linija."

Strast prema auto-trkama i nasleđe Stiva Mekvina

Van glume, Čad Mekvin je bio strastveni ljubitelj auto-trka, poput svog slavnog oca. Učestvovao je na događajima kao što su 24 sata Le Mana i 12 sati Sebringa, a 2010. godine osnovao je McQueen Racing. Nakon njegove smrti, vođstvo kompanije preuzeli su njegova deca, Čejs i Medison. Njihova posvećenost izvrsnosti i neprestano nastojanje da pomeraju granice performansi i dizajna postavili su McQueen Racing na čelo industrije.

Čad Mekvin kao otac i omaž ocu Stivu Mekvinu

Čad Mekvin je bio otac Stivena R. Mekvina, poznate zvezde serija "Vampirski dnevnici" i "Čikaška vatra," iz prethodnog braka. Na društvenim mrežama, Čad je često delio omaže svom ocu, koji je preminuo 1980. godine od komplikacija izazvanih rakom. Njegova porodica je kroz teško vreme zamolila za privatnost dok se prisećaju i slave Čadov izvanredan život.

Uprkos tragičnom gubitku, ostaje nasleđe Čada Mekvina kao talentovanog glumca, strastvenog ljubitelja auto-trka i brižnog oca, čije će ime i dela nastaviti da žive kroz njegovu decu i posvećene fanove širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading