SLAVEN DOŠLO OTKRIO RECEPT KOJI SVI TRAŽE: Posle ljubavnog BRODOLOMA našao UTEHU u ovome!

Autor:

Zabava

12.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac priznao kako je preboleo veliku ljubav!

SLAVEN DOŠLO OTKRIO RECEPT KOJI SVI TRAŽE: Posle ljubavnog BRODOLOMA našao UTEHU u ovome!

Foto: Foto Nebojša Mandić

Naš poznati glumac Slaven Došlo iznenadio je publiku proteklih nekoliko meseci, kad se isprobao u ulozi voditelja, a nedavno i pevača. Zgodni glumac i sam priznaje da je veoma ambiciozan i da voli izazove, a sada je otkrio da li bi snimio muzički album.

- Videćemo. Moraćemo da pregovaramo o tome - kazao je on.

Leto je za predah, ali za Slavena su i prethodni meseci bili radni, međutim on se ne žali. Kako kaže, napunio je baterije i jedva čeka da se posveti pozorištu.

Republika

Foto: Foto Nebojša Mandić

Slaven Došlo se oprobao u ulozi voditelja, ali i pevača

- Bio sam malo u školi, nakon toga sam otišao na letovanje, imam još nekoliko dana odmora i onda krećem u pozorište. Da se malo smirim u Beogradu. Voditeljski i pevački posao ostavljam po strani, od sada sam samo glumac - ističe on.

O svom privatnom životu glumac retko priča, ali se na trenutak prisetio svojih prvih ljubavi i pesama uz koje je lakše uspeo da preboli one koje nisu uspele.

- Ovo će biti jako loše, ali se ne sećam pesme koja je obeležila moju prvu ljubav. Sećam se uz šta sam patio. Jako će da bude glupo, ali kao Džastin Timberlejk "What goes around, comes around" je dobra pesma za posle raskida. Samo to na "ripit" 10 dana i onda budeš super - kaže Došlo za "Blic".

Republika

Foto: Instagram.com

Mladi glumac progovorio o ljubavnom životu

Slaven je pre nekoliko meseci za Republiku otkrio da li sebe vidi kao "večitog neženju ili budućeg mladoženju".

- Ne znam, iskreno se nadam da će u nekom trenutku da postoji ta neka vrsta povezanosti koja će da opravda ovo "mladoženja"! (smeh) Ako ništa drugo, imam gomilu prijatelja koji su se u poslednjih godinu, dve poudavali i poženili i dobili decu. Tako da sam sad u tom periodu života da idem na krštenja i svadbe, što jeste jedan specifičan trenutak. Život mi se promenio jer sam donedavno išao na žurke i rođendane, a sada uglavnom na ove "obavezujuće proslave". To je moj život danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading