POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU: Evo kakav je dogovor postigao sa SUDIJOM!

Autor:

Zabava

12.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklopljen dogovor koji je sve iznenadio!

POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU: Evo kakav je dogovor postigao sa SUDIJOM!

Foto: Profimedia

Pop zvezda Džastin Timberlejk je sklopio sporazum o priznanju krivice za saobraćajni prekršaj, čime će izbeći suočavanje sa optužbama za vožnju u pijanom stanju. Prema informacijama "TMZ-a", Timberlejk će platiti kauciju u iznosu od 300 do 500 dolara, a tačan iznos novčane kazne će biti određen na predstojećem saslušanju pred Sudom pravde u selu Sag Harbor, zakazanom za petak, 13. septembar.

Sporazum o priznanju krivice i suspenzija vozačke dozvole

Advokat Džastina Timberlejka, Edi Burk, sklopio je sporazum o priznanju krivice sa kancelarijom okružnog tužioca okruga Safolk. Ovaj sporazum garantuje da će pevač napustiti Sag Harbor bez krivičnog dosijea nakon saslušanja. Iako je advokat negirao navode o pijanstvu svog klijenta, Timberlejku će ipak biti suspendovana njujorška vozačka dozvola na šest meseci zbog odbijanja alkotesta prilikom hapšenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džastin Timberlejk postigao dogovor

Detalji hapšenja i optužbi

Podsetimo da je Džastin Timberlejk uhapšen 18. juna nakon što je prošao pored znaka "STOP" tokom noćnog provoda sa prijateljima u Hemptonsu. Prema navodima policije, pevač je bio primetno pod uticajem alkohola, a odbio je da uradi alkotest. U sudskim spisima se navodi da su policajci primetili da su mu oči bile krvave i staklaste, da je miris alkohola bio jak, te da je imao usporen govor i bio nesiguran u hodu.

Zaključak

Sporazum o priznanju krivice koji je postignut između advokata Džastina Timberlejka i kancelarije okružnog tužioca okruga Safolk omogućava pevaču da izbegne krivični dosije, dok će ipak morati da plati novčanu kaznu i da se suoči sa suspenzijom vozačke dozvole. Sve oči će biti uprte ka petku, 13. septembru, kada će sudija doneti konačnu odluku o kazni za poznatog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading