ZVERSKI JE TUKAO PRE MONSTRUOZNOG UBISTVA! Filip Kapisoda do iznemoglosti mučio Kseniju Pajčin, njen bivši prisustvovao JEZIVIM scenama!

Autor:

Zabava

12.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoki momak otkrio šta se desilo noć pre ubistva Ksenije Pajčin.

ZVERSKI JE TUKAO PRE MONSTRUOZNOG UBISTVA! Filip Kapisoda do iznemoglosti mučio Kseniju Pajčin, njen bivši prisustvovao JEZIVIM scenama!

Foto: Printskrin: Youtube, ST/N. Mandić

Tog sudbonosnog dana, 16. marta 2010. godine,  javnost je bila zatečena vestima o tragičnoj smrti popularne pevačice Ksenije Pajčin. Njena živopisna ličnost uvek je privlačila pažnju medija, a njena veza sa Filipom Kapisodom samo je dodatno podgrevala interesovanje javnosti.

Ksenijin život bio je obeležen turbulentnim odnosom sa Filipom Kapisodom, od ljubavi do mržnje. Njihova veza bila je često na naslovnim stranama, a javnost je sa strepnjom pratila svaki njihov korak. Ipak, niko nije mogao da nasluti tragični epilog njihove ljubavne priče.

Bivši partner, Goce Božinovske i jedna od opasnih momaka devedesetih, Nebojša Tubić Žabac koji je tvrdio da je i sam neko vreme bio u vezi sa Ksenijom, jednom prilikom je otkrio neke detalje njenog odnosa sa Kapisodom. Žabac je progovorio o večeri pre pevačicine smrti i otkrio šta se tačno dogodilo. Objasnio je da je prisustvovao brutalnoj tuči, ali da je bio ubeđen da će ga Ksenija "prebiti":

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nebojša Tubić Žabac

 

- Goca i ja sedimo u klubu. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me u usta. Goca se začudila u fazonu šta je ovoj maloj, ali Goca je stari mafijaš, nju boli briga, oguglala je na to, ali Filip nije oguglao. Počeo je da je vuče, da se guraju tamo. Kad sam pogledao, tukli su se u separeu. Ja sam se zezao tad da će ga Ksenija prebiti - ispričao je za Žabac za emisiju "Balkan info".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading