ŠOK-PRIZNANJE! Žarko i ja smo se ljubili, on je bio mlad, osetio sam nešto! Mima Karadžić progovorio o strasnom poljupcu sa pokojnim kumom!

Autor:

Zabava

13.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac otkrio i da li se Lauš ljubio bolje od koleginica.

ŠOK-PRIZNANJE! Žarko i ja smo se ljubili, on je bio mlad, osetio sam nešto! Mima Karadžić progovorio o strasnom poljupcu sa pokojnim kumom!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadi', ATA images

Glumci Žarko LauševićMima Karadžić osim što su kolege i prijatelji, bili su i kumovi, jer je Lauš kumovao Karadžiću na venčanju sa njegovom izabranicom Sunčicom 1992. godine.

Međutim, ono po čemu se njihov odnos najviše komentarisao jeste scena iz filma "Hari ne putuje vozom" u kojoj je pao poljubac između njih dvojice.

- Igrao sam geja, imao sam jednu scenu, Žarko Laušević i ja smo se ljubili jedno 6-7 minuta i Bože moj, bilo je. Ne mogu reći da ništa nisam osećao. Žarko je bio mlad, njemu je zbog toga bilo lakše - priznao je Mima u jednom prilikom u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: ATA Images

Mima Karadžić otkrio detalje o ljubavnoj sceni sa Žarkom Lauševićem

On je tada otkrio i da li se bolje ljubio Žarko ili koleginice sa kojima je imao takve scene.

- Svaka koleginica sa kojom sam se ja ljubio se bolje ljubi od Žarka. To sa njim i nije bio moj neki intimni osećaj, ali u sklopu predstave se dešava svašta. To ljubljenje je bilo u četvrtom planu - zaključio je Karadžić.

Podsetimo, Mikma Karadžič nedavno je obradovao svoje fanove na društvenim mrežama objavom retkih fotografija iz svoje mladosti.

Na jednoj od fotografija, pozira upravo sa pokojnim Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom Janom.

Na prvoj fotografiji, koja datira iz prošlog veka, može se videtiti Mima i Žarko, a između njih malena Žarkova ćerkica, dok Janina mladost i lepota sija s druge strane kadra.

Ova slika je sigurno izazvala talas emocija kod mnogih obožavalaca, podsećajući ih na nezaboravne trenutke iz prošlosti.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu, Facebook.com/Asja Dabović

Žarko Laušević preminuo je prošlog novembra posle teške bolesti

Inače, Žarko Laušević preminuo je 15. novembra prošle godine nakon teške bolesti.

Brojne kolege žalile su za njim i opraštale se javno od njega, a među njima bio je i Mima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading